Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
451
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Recover yapamıyorum yardım lütfen!
A
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Aradaşlar merhaba. R522 FS03tr kullanıyorum.Recovery ye girdigimde tam geri yükleme yapacagım sırada "c sürücüsü bulunamadı önce c sürücüsünün olup olmadıgını kontrol edin" diyor.Ne yapmam lazım?



A
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yok mu daha önce bu hatayla karşılaşan zaten hep beni bulur böyle garip şeyler



İ
15 yıl
Onbaşı

vista dvd tak kurulum yaparken hdd için işlem ekranına gir windowsun kurulu olduğu partitionu sil formatla sonra yüklemeyi bırak yukarıdaki X işaretinden kurulumu durdur yeniden başlat (burada amaç hdd de işletim sistemi kalmaması) dvd çıkar sistem otomatik olarak recoveryden başalayacak ve sistemini ilk günkü haline döndür. umarım işine yarar buna benzer bi durumda kuzenimin sisteminde denedim işe yaradı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
15 yıl
Yarbay

gecenlerde win7 kurmuştum ben de tekrar f4 ile geri dönememiştim eğer çökerse c: partiosunu silerim, sildikten sonra F4 tuşuna basarım inşaalah recovery yazılımı calışır çünkü üstünde win7 kuruluykene çalışmamıştı...
Gerçi daha önce kurtarma dvd si oluşturmuştum 2 adet dvd.lik onu takınca çalışmıştı ama bir de bu yolu denicem bakalım tşk.ler paylaşım için bu çok iyi oldu öğrendiğim çünkü çok ugrasacaktım ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.