Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 1 mobil kullanıcı
5800
Cevap
490353
Tıklama
20
Öne Çıkarma
Cevap: iOS 17 | ANA KONU l 17.5.1 (299. sayfa)
S
15 sa.
Yarbay

18 geldigi gün 17 cok ararsin.:) İos 16 iden 17 gelsin diyenler 16 yi ariyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @drjacob
C
14 sa.
Binbaşı

12de hz 60 klavye 15 pro maxta da kasma gibi yapıyor bazen hocam muhtemelen sistem o an icloudda falan yedekleme yapıyor olabilir ben her modelde rastladım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @muratdogan456
A
5 sa.
Yarbay

Boyle olursa benim son kullandigim iphone olur. 3gs den beri kullandigim ekosistemi terkederim. Resmen insanlari keriz yerine koyuyorlar. 14 serisi bunu kaldiramayacak gucte degil ki

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
4 sa.
Yarbay

bence fake haber.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aurosonic
H
4 sa.
Binbaşı

Eğer haber fake değilse, ki değil gibi duruyor benim bu son iPhone'um olacak apple artık iğrençleşmeye başladı zaten düz modellere hala 60 hz koymasına ayar oluyordum bunu da yaparsa benim için biter bu markanın ürünlerini satın alıp para kazandırmayı kendime hakaret olarak görürüm. 13/14 serileri düz 15'ler hayvan gibi güçlü telefonlar. Hadi düz 13 4gb ram dersin vermezsin anlarım da 13 pro 14/15 bunlar hayvan gibi güçlüler samsung güçsüz verimsiz çöp s22 lere bile yapay zeka vereceğini açıklamış başka söze gerek yok. Samsungun kameraları çöp olmasa bir dakika durmam da işte kamera kalitesi yüzünden bu kadar rahat hareket edemiyorum androidde artık kasma donma kalite sorunları kalmadı tek sıkıntı kamera. oppo'nun find serisi yada google pixel'ler tr'ye gelirse direkt geçerim valla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 1 Haziran 2024; 8:45:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aurosonic
C
2 sa.
Yarbay

Bununla ilgili gece yabancı bir haber gördüm.

Apple’ın yapay zekası offline çalışacakmış. Bu yüzden de min 8gb ram gerekiyormuş. Samsung’ta online çalışıyor. O yüzden internet bağlantısı olması yeterli.

15P/Pm 8GB rame sahip tek iOS cihaz. Ek olarak 14Pm neural engine 17 TOPS gücündeyken 15Pm 35TOPS gücünde. Bu da yeni tanıtılan M4 çipi ile bile neredeyse aynı. Doğal olarak sadece o iki cihaza gelmesi normal

Fakat 14P/Pm çok güçlü cihazlardı. Yazılımcı değilim ama çalışmayacağını ya da sistemi boğacağını zannetmiyorum. Apple 1 sene önce çıkan telefonu güncelleye güncelleye 14Pm lite yaptı gibi geliyor. Ama teknik farklar da ortada. Belki göremediğimiz bir şey vardır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Haziran 2024; 10:7:31 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @drjacob
M
2 sa.
Yüzbaşı

Çok can sıkıcı bir durum hocam gerçekten. Şunu fark ettim, özellikte Whatsapp ta yazışma geçmişi fazla olan bir kişi ile yazıştığında gözle görülür bir klavye gecikmesi var. Eşimde kaç senelik Redmi no 8 pro var, onun bile klavye hızı benden iyi, iPhnone için böylesine gerzek bir sorundan bahsetmek akıl alır gibi değil.




Bu mesajda bahsedilenler: @cordoncayo
L
2 sa.
Yarbay

Hadi yapay zekayı geçtim. Peki şarjı %80 ile sınırlama ve ana kamerada 24 mp modu (14 pro) gibi yazılımsal özellikler niye önceki modellere gelmedi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ctrl-alt-delete
P
37 dk.
Yarbay

Tamamen cihaz bazlı çalışan bir AI ne kadar etkili olabilir o da ayrı konu. Hibrit olsa daha efektif olabilirdi, hem cloud hem cihaz üstünde çalışsa.

Eğer iPhone 15 Pro’lara 16 serisi gibi AI özellikleri gelirse bu telefonla planladığımdan uzun süre devam edebilirim gerçekten.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ctrl-alt-delete
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.