Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3749
Cevap
212716
Tıklama
21
Öne Çıkarma
Cevap: Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (197. sayfa)
K
17 sa.
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Kerros,

Öncelikle geri bildirim için teşekkür ederiz.

Olumsuz yönde yapmış olduğunuz yorumunuz için hem sizleri hemde değerli forum kullanıcıları bilgilendirmek isteriz.

Keenetic ürünleri ve KeeneticOS işletim sistemi üzerinde en iyi internet performansı ve Ping değerleri için bir çok uygulama bulunmaktadır, bu uygulamaların bazıları çok kullanıcılı cihazlar için bazıları da (DoH DoT DNS, 3. Parti ücretli / ücretsiz DNS vb. uygulamar) tek kullanıcılı cihazlar içinde en iyi internet performansı sunar.

Yüksek performanslı internet için alt yapı bağlantı türü başta olmak üzere bir çok faktör bulunmaktadır.

DSL, 3G / 4G ve fiber internet bağlantı tiplerinin hepsi farklı ping değerlerine sahiptir. Bu belirttiğimiz bağlantı yöntemleri arasında en düşük Ping değerleri ise, fiber alt yapılardır.

Diğer bağlantı modellerinde ise teknolojisi gereği daha yüksek ping değerleri ölçülmektedir.

Tek kullanıcılı ve fiziksel kablo ile bağlantı sağlanılan cihazlar için yukarıda belirttiğimiz uygulamalar haricinde, yüksek performanslı internet hizmeti için, internet hizmeti aldığınız isp firmasının alt yapısından, interneti kullandığınız zaman dilimleri, hizmet aldığınız bölgede internet kullanım yoğunluklarına bağlı olarak bir çok değişken dış etkenlere bağlıdır.

Bu sebeple kablolu ve tek kullanıcı ile kullanılan cihazlarda, kullanmakta olduğunuz modelin donanım performansı, donanımla tam uyumlu, stabil çalışan bir işletim sistemi sayesinde kullancısına en hızlı, en yüksek internet performansı sağlayan KeeneticOS işletim sisteminin farkını hissedecektir. 👍



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kerros
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.