Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
245
Cevap
7268
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Zyxel WSM20 (Multy M1) - OpenWrt (13. sayfa)
T
3 hafta
Yarbay

S
3 hafta
Yüzbaşı

stock yazilimda tv+ calistirabilir miyiz? ntp ayarlari nasil yapariz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 hafta
Teğmen

Edindiğim bilgiye göre M1 orjinal yazılımda sadece iEEE802.11k,v protokolünü destekliyor. iEEE802.11r Fast BSS Transition protokolünü desteklemediği için vowifi ve facetime gibi aramalarda üniteler arası geçişte kesinti yaşanıyor. Teknik destek birimi durumdan haberdar olduklarını ve yeni bir yazılım üzerine çalışıldığı bilgisini iletti. Umarım M1 yeni yazılımda bu protokollerin tümünü destekler. Yoksa orjinal yazılımda kesintiler kaçınılmaz olacak.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
2 hafta
Yarbay

Vdsl modemi köprü moduna alıp k.adı,şifre bilgilerini M1 e girerek kullanabiliyormuyuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 hafta
Yarbay

M30 serisi ile m20 serisi arasında fark var mı? openwrt ikisinede atılabiliyor mu? m3 serisi n11 2000 civarına geliyor. Hb birdaha indirim yaparmı bilmiyorum stok kalmamış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Yarbay

Wsm30 3 lu paket olan aynı ürün bildiğim kadarıyla. Hbde geçen gün tekrar stok grip 1369a düşmüştü ama bir daha girer mi stoğa bilmiyorum.

Akakcede de 3lu olarak listelenmiş zaten dediğiniz ürün.
https://www.akakce.com/router/en-ucuz-zyxel-multy-m1-1800-mbps-3-lu-fiyati,648790467.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 16 Mayıs 2024; 22:17:43 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gulnare
C
geçen hafta
Yarbay

Vlan id girilemeyen alman malı modemi köprü moduna aldım.İp adresi http://169.254.2.1/ oluyor. M1 e de 169.254.2.100 gibi ip vermek gerekiyor.Landan M1 e wanla bağladım.M1 e bağlanmak istediğimde k.adı ve şifremi yazan menüye bilgileri giriyorum internet bağlantısı sağlanamadığı için devam edemiyorum. Köprü modundaki modemi M1 bağlamadan M1 arayüzüne girip k.adı şifremi ve vlan idi girip daha sonra wandan köprü modundaki modeme landan bağlamam lazım bunu nasıl yapacağım?

Şöyle bir yazı buldum.Orjinal yazılımda vlan id girilememe sorunu yeni bir yazılımla inşallah çözülür.
https://community.zyxel.com/en/discussion/16152/multy-m1-specify-vlan-with-pppoe





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Mayıs 2024; 11:3:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cimbom38
K
6 gün
Teğmen

Hocam M1 orjinal yazılımda çok kısıtlı, bende denedim internet bağlantısını cihaz almazsa ara yüze giremiyorsun. Saçma bir şekilde illa internet bağlantısı istiyor.

Güncelleme konusunda zyxel destek, üzerinde çalışılıyor demişti. Sizde desteğe yazarak sorunları iletin onlarda ilgili birime iletsin.

Geçen mail geldi 2 haziranda bi sistem güncellemesi olacakmış ama bu arayüz yada cihazlara yönelik mi tam anlayamadım. Alta mail içeriğini ekliyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cimbom38
S
2 gün
Yüzbaşı

Merhabalar openwrt tarafına 3 adet wsm20 alarak girdim fakat alttaki topolojiye göre yapamadığım bazı yerler için yardımcı olabilir misiniz?
Ana odadan lan 1 çıkış yaptığım kablo ile salondaki cihazi lan4/wan tarafından giriş yaptım fakat salondaki TV+ cihazını vlan id ayarlamama rağmen çalışmadı. Salondaki cihazı vlan id nasıl ayarlayabilirim ve dhcp konusunu nasıl çözebilirim?
Ayrıyeten salondaki cihazı wired mesh ve arka odadaki cihazı wireless mesh olarak nasıl ayarlayabilirim? wpad-mesh reposu işimi çözebilir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.