Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
51
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı!
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

'' 
 
Volition stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Saints Row için yeni haberler ortaya çıktı. Geliştirici ekip içerisinde yer alan Topluluk ve Sosyal Medya Müdürü Tyrin Stevenson, oyunun bazı satış rakamlarını açıkladı.
 
Saints Row beklentileri ne yazık ki karşılayamadı
 
'' 
 
Açıklanan detaylara bakacak olursak, oyunun 1.7 milyon adet sattığını belirtebilir ve tüm platformlarda ise 1 milyon oyuncunun ilgisini çektiğini aktarabiliriz. Oldukça düşük satış sayısı ile beraber karşımıza çıkan bu yapım ne yazık ki beklentileri karşılayamadı ve çıkışıyla büyük optimizasyon sorunlarını beraberinde getirdi. Tüm bu durumlar sebebiyle oyuncuların eleştirileri altında kaldı.
 
Bu satış sayısını serinin diğer oyunlarıyla karşılaştıracak olursak, ilk Saints Row’un 2 milyon sattığını aktarabiliriz. Ardından ikinci oyun 3.4 milyon, üçüncü oyun ise 5.5 milyon satarak büyük bir hit haline geldi. Son olarak dördüncü oyun için elimize herhangi bir satış verisi bulunmasa da ilk haftasında 1 milyon adet sattığını biliyoruz.



K
2 hafta
Yüzbaşı

İlk olarak oyun aşırı kalitesiz, ikinci olarak ben kendilerine İstanbul’u öneririm açık dünya olarak. Şehir kaosa çok uygun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.