Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
205
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Mortal Kombat 2'nin vizyon tarihi açıklandı
T
3 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mortal Kombat 2'nin vizyon tarihi açıklandı
Sevilen dövüş oyunu serisi Mortal Kombat'ın yeni film uyarlaması, 2021 yılında sinemaseverlerle buluştu. Gerek karakter tasarımları gerekse fragmanları epey umut verici göründüğü için filmden beklentiler yüksekti. Ancak ortaya çıkan sonuç pek çok kişi için hayal kırıklığı oldu. Film özellikle eleştirmenlerden oldukça düşük puanlar aldı. Ancak seyircinin filme ilgi göstermesi, bir devam filminin önünü açtı. O günden beri hazırlık aşamasında olan Mortal Kombat 2, önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak.



Bugün yeni projelerini ve gelecek planlarını yatırımcılarla paylaştığı bir etkinlik düzenleyen Warner Bros. Discovery, bu etkinlik sırasında Mortal Kombat 2'nin de vizyon tarihini açıkladı. Yeni Mortal Kombat filmi 24 Ekim 2025'te vizyona girecek.



Ayrıca Bkz.Daredevil: Born Again'in yayın tarihi belli oldu



Mortal Kombat 2'de Karl Urban da Rol Alıyor



Mortal Kombat 2'yi ilk filmin de yönetmeni olan Simon McQuoid yönetiyor. Ancak bu kez senaryoda farklı bir ismin imzası bulunuyor. Yeni Mortal Kombat filminin senaryosunu, The Umbrella Academy dizisinin yaratıcısı olan Jeremy Slater yazdı. Slater'ın filmografisinde Godzilla x Kong, Moon Knight ve Fantastic Four gibi yapımlar da bulunuyor.



Hiroyuki Sanada, Lewis Tan, Jessica McNamee, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Joe Taslim gibi isimlerin ilk filmdeki rolleriyle geri döneceği devam filminde ekibe Karl Urban da katılacak. Son yıllarda The Boys dizisiyle adından söz ettiren Urban, Johnny Cage karakterine hayat veriyor.




Kaynak:https://deadline.com/2024/05/mortal-kombat-2-companion-weapons-release-dates-1235916567/

 Haberi Portalda Gör

M
3 hafta
Yüzbaşı

İlk film birkaç nokta hariç iyiydi aslında.

En büyük eleştirim, Liu Kang oyunlarda boylu poslu birisiyken bu film için ufak bir aktörü seçmişler.

Ayrıca yeni bir karakter icat etmektense, yeni karakteri oynayan kişi örneğin Kang'i oynayabilirdi.

Diğer yandan Kano karakteri çok başarılıydı. Geri gelmesi iyi oldu.

Yalnız Karl Urban'ı Cage olarak hayal edemiyorum, split'i nasıl yapacak? CGI mı kullanacaklar?




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.