Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
24
Cevap
2369
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Yenilenen Seat Leon tanıtıldı: Üç silindirli motor gitti, yeni PHEV geldi (2. sayfa)
J
4 hafta
Yarbay

hangi tip araçlarda bu dediğiniz? astra j 2015 tam otomatik B14NET sorunsuz revizyon ve japon aishin şanzıman. ben her gün 2.2'lik işe gidip gelmek için kullandım 5 sene boyunca önceki iş yerimde. 37200 km'de şu anda. şanzıman ve motora göre değişir bence bu dediğiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/134135287

bu arada birader sıfır FR 2017 almıştı 18 özel jantlı otomatik vs özel sipariş ama almamış müşteri ve Doğuş inşaat mı denir ona gayrimenkul mü denir çalıştığı için Doğuş otomotiv'den önermişler %5 indirimle verelim diye. şimdi bu havayı ben de yaşamak istiyorum millet parasını basıp bayiden alamazken adama teklif gidiyor indirimle birlikte. araç yılan gibiydi ama siyahtı üzerine kaplama yaptırdı ama yıkatınca yine dalga yapınca söktürdü kaplamayı parasını geri aldı. sat demiştim gitti başkasına sattı 3 aylık 3 bin km'deyken onda da 750x2 km ist konya arası bir gittik geldik çıkar işte 1500 km 3 ayda. hafta sonları kadıköy civarında gezeyim diye almış. bak bu dediğinize olur deli ya. satın alan da bayiden bulamamış ta Rize'den uçakla gelmişti. eski leonları daha çok seviyorum.

şimdi abu d'habi'de bunun bir alt modeline biniyor ve 2020. TR'de yok. oralarda çok ucuzmuş araçlar misal burada 15 milyon olan lambo cipler orada 2 mi dedi 3 mü milyonmuş. golf alıyormuş millet 2 milyona çöle dayanıklı diye çünkü lambo değilmiş. 3 4 şerit 100'den aşağı gitmek yasak ve 120 artı %10 mu ne Allah ne verdiyse köklüyorsun. yani bu da dediğinizin tam tersi. biz de isterdik böyle sürmek. neden hocam diyeceksin çünkü sedan arabaya binersen uber sanıyorlarmış seni. orada yerliler jeep'e binermiş. bir keresinde gitmiş otele yine cadillac sedan oharra diyeceğimiz araç burada ama vale gelmemiş. clio parası bile vermemişti hiçbir arabasına. bir iki sene binip yok parasına satıyormuş yerlileri. biz de burada çene eskitiyoruz yahu.


https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-cadillac-alkan-as-2021-cadillac-escalade-3.0-diesel-platinum-sogutma-7ksl-1160672550/detay





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Mayıs 2024; 9:42:54 >


Bu mesajda bahsedilenler: @peaceb
D
4 hafta
Binbaşı

PHEV'ler gittikçe yaygınlaşıyor.



T
4 hafta
Yarbay

Bu kombinasyon benim de kafama yatıyor. Şehir içinde işe gidiş geliş full elektrikli, şehir dışına benzinle git mis gibi. Gelirse düşünebilirim.



H
4 hafta
Yarbay

Keşke her araç PHEV olsa. Ben sadece işe gidip geliyorum, arada sırada 30-40 km yol yapıyorum Günlük yaptığım kilometre hep batarya menzilinden az.

Bende olsa araç sanırım yılda birkaç kere uzun yol dışında hiç benzinli motor çalışmaz.

Bu durumda şimdi km artıyor ama o kilometrenin belkide %90'ında benzinli motor hiç çalışmayacak. Bence hibrit araçlarda elektrik ile gidilen benzinle gidilen diye ayrı iki tane kilometre sayacı olmalı.



E
4 hafta
Binbaşı

3 silindirli motorlarda kullanılan balancer kütlelerle titreşim sarsıntı gibi sorunlar aşılabiliyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mystiery_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.