Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
50
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kablosuz mouse çalışmıyor.
0
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar daha önce yaşamadığım enteresan bir sorunla karşılaştım. Dün gece herşey normalken ertesi gün işten eve geldim pc yi açtım ama kablosuz mouse çalışmadı. Neyse pil bitmiştir dedim pil değiştirdim yine çalışmadı. Bozulmuş olduğunu varsayarak yedek bir kullanmadığım kablosuz mouse vardı, onu denedim yine sonuç alamadım. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen oldu mu? Kablolu mouse takıyorum sorun yok. Farklı portlar denedim. Aygıt yöneticisinden cihazları kaldırıp tekrar kurulum yaptım sonuç alamadım. Sistem geri yükleme de sorunumu çözmedi. Format atmadan bu sorunu aşabilen olduysa yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

pc masaüstü windows 10 22h2





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 14 Mayıs 2024; 16:49:23 >

A
2 hafta
Binbaşı

Hocam mouse'a ait kablosuz adaptörün doğru çalıştığından emin misin peki? Yedek bir tane daha mouse denemişsin ama acaba başka pc de deneme şansın oldu mu?
Aygıt yöneticisine baktın mı bir de mouse bağladıktan sonra. Ünlem işareti gibi problem belirten bir şey var mı? Mouse adaptörünü takınca USB portlarında değişim oluyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Evet hocam tüm aşamaları kontrol ettim adaptörde de sıkıntı yok pc ye bağlayınca normal şekilde aygıt yöneticisinde görünüyor. muhtemelen windows yazılımı ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama henüz formatsız bir çözüm bulamadım. Şimdilik kablolu mouse ile idare edeceğim..




Bu mesajda bahsedilenler: @antizero
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.