Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
10bin-20bin TL arası saat önerisi
B
5 ay
Er
Konu Sahibi

Forumdaki fiyat aralığında saat öneri konuları enflasyon karşısında epey erimiş, internette de bu tür kıyaslamalar pek göremedim. Önerileriniz varsa merak ediyorum, mümkünse deneyimleriniz ile birlikte.

Aradığım özellikler: Quartz, min 5ATM, Çelik, değerini kaybetmeyen. Swiss made veya japon olabilir.



R
5 ay
Yarbay

Jacques Philippe JPQGC031329 modelini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Saat, İsviçre yapımı ve yüksek kalite standartlarına sahip. Quartz mekanizmalı olduğu için pili yaklaşık 2 yılda bir değiştirmem gerekmiyor ve bu da çok pratik. Saatin tasarımı da çok şık ve klasik. Her gün giydiğim için saatin dayanıklılığı da çok iyi. Bu saati, hem günlük kullanım için hem de özel günler için tavsiye ederim. İsviçre saatçiliğinin en iyi örneklerinden biridir ve uzun yıllar boyunca size eşlik edecektir.



K
5 ay
Yüzbaşı

kamasu orient en ideali hocam



E
5 ay
Yüzbaşı

Tissot PRX quartz al geç hocam. Mint green çok dikkat çekici. Bayiden pazarlıkla %15 indirimde kopartırsın. Fazla bekleme ama zırt pırt zam geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen ay
Yarbay

Prx mi gentleman mı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erha-n
E
4 hafta
Yüzbaşı

PRX




Bu mesajda bahsedilenler: @matador_mirkhan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.