Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
59
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Siteye evdeki WLAN agindan giremiyorum
_
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar,

25 Nisanda bu konuda destege bildirim yaptim, bir arkadas ilgilenecegini söylesede 24 Nisandan beri Foruma giremiyorum. Siteye evde telefonla girerken Mobil Internetten WLAN agina gecis yaparken birden asagidaki resimdeki gibi bir hata aldim ve o tarihten beri sadece evdeki WLAN agina bagli hicbir cihazdan siteye giremiyorum ve 403 Forbidden nginx hatasi aliyorum. Yaptigim arastirmalara göre bu hatanin sebebi hasarli .htcaccess, yanlis veri yetkisi veya Pluginle ilgili problemler. Sorun bildiriminin üzerinden 3 hafta gectigi halde sorun hala devam etmekte. Türkiyenin en büyük teknoloji sitelerinden birinin böyle basit bir hatayi cözememesine anlam veremedim. Sürekli Mobil agdan girmek zorunda kaliyorum ve Mobil Internetim harcaniyor yok yere. Artik su sorunu bir cözün arkadaslar, bu öyle büyük bir sorun degil.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 15 Mayıs 2024; 9:51:42 >

_
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Sorun halen devam ediyor nerdeyse 1 Ay olacak! DH Yetkilileri memurlardanda yavas calisiyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

_
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Baska bir evde ayni Internet saglayici firmaya bagli olan woan agi uzerinden siteye girebiliyorum ama sadece benim evdeki wlan aginda bu sorun oluyor. Sorun hasarli .htaccess dosyasindan muhtemelen. Internet saglayiciyla ilgili bir sorun olsa diger yerlerdedw ayni sorunun olmasi gerekirdi. Benim evde hicbir cihazla siteye girilmiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.