Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
8004
Cevap
1107088
Tıklama
24
Öne Çıkarma
Cevap: İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (401. sayfa)
_
2 hafta
Yüzbaşı

Umarım baska mahkemeye taşınır bazen dosyalar bırıkınce baska yere taşınıyor. sabır edilecek gibi degıl gercekten 4 yıldır sonuc alamamak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 hafta
Er

bu 3. zaten 32 den 49 a oradanda 51 e gitti daha fazla değişeceğine artık sonuçlanmalı . zaten benim dosyam 2020 başında istinafa gitti daha 2 yıl sürecekken bazı mahkemelerin 2022 ye başlamak üzere olmasıda büyük bir haksızlık adalet sistemimiz bukadar kötü demekki


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_Ceza
_
2 hafta
Yüzbaşı

Çocuğunu var mı, ya da engellilik durumu ya da, kredi vb borçlarınizi belgeleli sunabileceginiz evraginiz. Cevap evet ise avukatının bam a dilekçe yazıp. Bu az önce belirttiğim sebepleri, enflasyonu ve geçen süreyi göz önüne alarak bu vb sebeplerden dosyanızın öne alimasi icin talep yazısında bulunabilirsiniz. İnternette bu konuyla ilgili pek çok dilekçe mevcut.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @senay22
D
2 hafta
Er

2017 Kasım ayında açtığım iş davasını 2020 yılında kazandım fakat istinafa gitti. BAM 30. Hukuk. İstinaf 2023 Mayıs ayında sonuçlandı "usulden bozma" , yerel mahkemenin yeniden değerlendirmesini istemişler. 2024 Nisan ayında 3 duruşma sonunda yerel mahkemede lehime yeni karar çıktı. Dosya tekrar aynı hukuk dairesine istinafa gitti. Dün İstanbul BAM 30. Hukuk Daire'sini aradım, dosya numaramı söyledim. "İkinciye istinafa geldiği için bu yıl sonuna kadar bakılır, yoksa 3 yıl sürerdi" dediler.
Böyle bir deneyimi olan var mı?
İkinciye istinafa giden dosyası daha hızlı sonuçlanan var mı arkadaşlar?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilekklc59 -- 15 Mayıs 2024; 14:39:30 >

J
12 sa.
Binbaşı

Merhaba, bu bilgiye ulaşabildiniz mi acaba?




Bu mesajda bahsedilenler: @tardu34
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.