Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
344
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Galaxy cihazların pil ömrünü artıracak Battery AI beklenenden erken geliyor
M
2 hafta
Moderatör
Konu Sahibi

Galaxy cihazların pil ömrünü artıracak Battery AI beklenenden erken geliyor



Samsung'un Battery AI isimli yeni yapay zeka aracı, beklenenden daha erken gelebilir. Güney Koreli şirketin bu teknolojiyi önümüzdeki aylarda Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ile birlikte sunmayı planladığı bildiriliyor. Konuyla ilgili bazı önemli detaylar internete düştü.



Ayrıca Bkz.Poco F6 serisi geliyor: Türkiye'de de satışa çıkacak



Yeni özellik, yapay zeka yardımıyla Galaxy cihazlarının pil ömrünü uzatmayı ve batarya performansını artırmayı amaçlıyor. Daha önce Battery AI'ın 2025 yılında Galaxy S25 serisiyle birlikte geleceği söyleniyordu. Ancak internete sızdırılan son bilgiler daha erkene çekildiği yönünde.



Battery AI, pil ömrünü uzatmak için arka plandaki işlemleri optimize edecek. Söylentilere bakılırsa bu teknoloji pil ömründe %5-10'luk bir artış sağlayacak. Dahası, bu kazanımın akıllı telefonun performansını hiç etkilemeden gerçekleşmesi bekleniyor.



Galaxy cihazların pil ömrünü artıracak Battery AI beklenenden erken geliyor



Eski modellere de gelebilir



Kaynaklar Koreli devin bu özelliğe Galaxy Z Fold 6'da yer vereceğinden emin. Katlanabilir cihazın bu sayede 30 dakikaya kadar daha uzun pil ömrü sunacağı belirtiliyor. Galaxy Z Flip de bu özelliğe sahip olacak, ancak daha küçük bataryası nedeniyle kullanım ömründeki artış o kadar büyük olmayabilir.



İlerleyen dönemlerde Battery AI'ın Galaxy AI aracılığıyla eski Samsung cihazlara da sunulması muhtemel. Ancak bunun tam olarak ne zaman gerçekleşeceğini söylemek zor. Bu konuda bilgi sahibi olabilmemiz için yeni sızıntıları ve Samsung'un resmi açıklamalarını beklememiz gerekecek.




Kaynak:https://wccftech.com/samsung-bringing-battery-ai-before-it-launches-galaxy-s25-next-year/

 Haberi Portalda Gör

S
2 hafta
Yarbay

R
2 hafta
Yarbay

Uzun pil ömrü istiyorsan Samsung amiral gemisinden uzak duracaksın.




B
2 hafta
Yüzbaşı

Google servisler oldukça pil i uzatamazsınız, bu özellik bana hiç yarar saglamayacak çünkü pilden dolayı arka plan yenile hic biri açık bırakmadım birde gereksiz stok uygulamarı kaldıramıyorsunuz işte asıl sorun onlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 hafta
Yarbay

Dünyanın bir köşesinde üst üste teknoloji dünyası için devrimsel yenilikler tanıtılırken bir köşesinde de dünyanın en büyük cep telefonu firması bir yazılımla "kullanıcısını nasıl kandıracağını" hesaplıyor. İşte vizyon farkı budur.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.