Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
418
Tıklama
2
Öne Çıkarma
PUBG mobile 120 fps desteği kazanıyor
E
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

PUBG mobile 120 fps desteği kazanıyor
120Hz ekranlı akıllı telefonlar yaygın olsa da bu kare hızında çalışmayı destekleyen oyun sayısı çok az. Tüm zamanların en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG de bunlardan biri. PUBG mobile Android ve iOS’ta 90 fps hızda çalışıyor. Ancak yakında bu değişecek. Üst seviye Samsung telefon kullanıcıları 13 Mayıs’ta gelecek güncellemeyle oyunu 120 fps’te akıcı bir şekilde oynayabilecek.



Ayrıca Bkz.Sony’nin PSN krizi devam ediyor: Ghost of Tsushima birçok ülkede satıştan kaldırıldı



120FPS modu 13 Mayıs'ta güncellemeyle geliyor



PUBG, 13 Mayıs’ta 120 fps modu ekleyecek yeni bir güncelleme alacak. Samsung, Galaxy S24 serisi, Galaxy S23 serisi ve Galaxy Z Fold 5’in desteklenecek cihazlar arasında yer alacağını söyledi. Samsung, bu cihazların performansını optimize etmek için oyunun geliştiricisi Tencent ile birlikte çalıştığını da belirtti. Optimizasyonlar Galaxy cihazlarda yüklü gelen oyun uygulamalarına dahil edilecek. PUBG, yüksek grafikli bir oyun olduğundan bu optimizasyonlar özellikle sıcaklıkları kontrol altında tutmak için kullanışlı olacak.



Samsung’un açıkladığı modeller dışında kalan üst seviye telefonlar PUBG’de 120 fps modu destekleyecek mi henüz bilinmiyor. Samsung şimdilik konuyla ilgili bir şey söylemedi.




Kaynak:https://www.sammobile.com/news/pubg-120-fps-support-coming-galaxy-s24-s23-z-fold-5/

 Haberi Portalda Gör

E
2 hafta
Yarbay

Ben oynamıyorum diye hala oynayan var mı gibisinden bir algı var ben de 😅



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

X
2 hafta
Yüzbaşı

E
2 hafta
Çavuş

90 fpste aynı böyle yine sınırlı sayıda cihazda var. Aynı halt yine markaya bağlı kafalarına göre veriyorlar desteği belki de markalarla işbirliği yaparak. Cihazda 120fps ve yüksek işlemci olması önemli değil çokta



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 hafta
Binbaşı

Hilecilerin gırla dolaştığı pubg mobil'in 120fps desteği kimin daha doğrusu yüzde kaç'lık kitlenin umurunda.

Hile'yi önleme sessiz kal. Oyunu geliştirme konusunda kafana göre takıl gerçek dünya'dan uzaklaş varsa yoksa işbirliği yapıp sadece kâr odaklı hareket et, oh ne güzel dünya.

Kafalarına göre 120fps desteği veriyorlar ki daha şu cihazlar destekli ama şu donanım'lar aslında 120fps verebilir diyemiyorlar. açıklamaları bile iş modelinin aynası :)




D
2 hafta
Yarbay

çök iyi artık headshotlar daha başarılı olur



M
2 hafta
Yüzbaşı

Haberi niye erken yaptınız ki yarın yapsaydınız



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 hafta
Yüzbaşı




< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xantiave
Y
2 hafta
Çavuş

S23 ultrada çok başarılı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

-
2 hafta
Yarbay

Ne farkedecek, zaten asıl oyuncular yazılım kullanıyor, 90-120 arasında onlar için birşey farketmeyecek, nasıl olsa kendileri görüp vurmuyor.



M
5 gün
Yüzbaşı

Black Shark 4 var 144 hz ekran ama Black Shark kim sorarsa Tencent firmasına satıldı. Adamlar kendi markalarına 90 fps zor verdi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.