Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
175
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Garmin, güneş enerjili el tipi GPS cihazını satışa sundu
E
5 ay
Yarbay
Konu Sahibi



Garmin, yerleşik güneş paneline sahip eTrex Solar el tipi GPS cihazını çıkardı. Dahili pil, GPS’e 75 güne kadar güç sağlayabiliyorken, parlak günlerde yeniden şarj olmasıyla çok daha uzun süre kullanım sağlıyor. Garmin eTrex Solar özellikleri ile neler sunuyor bakalım.



Ayrıca Bkz.Baseus güneş enerjili bir Bluetooth kulaklık duyurdu



Garmin eTrex Solar el tipi GPS özellikleri



eTrex Solar, 2.2 inç monokrom ekranı entegre güneş paneliyle bir araya getiriyor. Gün ışığı 75.000 luxten daha parlak olduğu durumlarda şarj işlemi otomatik olarak gerçekleşiyor. Cihaz, hızlı GPS güncelemelerine ayarlandığında yaklaşık 8 gün, yavaş modda ise 75 gün şarj olmadan çalışabiliyor. Cihaz, en iyi kapsama alanı ve doğruluk için çok bantlı GPS sinyallerini alabiliyor. Dijital pusula da kağıt haritalar veya yer işaretlerini kullanırken yol bulmayı kolaylaştırıyor.



Akıllı telefon bağlantısı sağlandığında, Garmin Explore uygulaması üzerinden hava durumu güncellemelerini almak, yürüyüş planlamak, bildirimleri almak, kablosuz yazılım güncellemelerini almak mümkün. IPX7 sertifikalı olmasıyla yağmura karşı dayanıklı.



Garmin eTrex Solar fiyatı



Garmin eTrex Solar el tipi GPS cihazın fiyatı; 250 dolar. Güneş enerjisiyle şarj olmayan modelin fiyatı da 150 dolar.




Kaynak:https://www.garmin.com/en-US/p/869859

 Haberi Portalda Gör

G
5 ay
Yüzbaşı

Alt tarafı bi gps için fazla kaba görünüyor




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.