Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
170
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NİKON D5300
A
9 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba ben Alp. Uzun süredir fotoğraf makinesi almak istiyordum ve sonunda paramı biriktirip araştırmaya başladım. Araştırmalarım sonucunda Nikon D5300 almaya karar verdim.

https://www.hepsiburada.com/nikon-d5300-18-55-mm-lens-slr-fotograf-makinesi-ithalatci-garantili-p-FTHBSLRNKN018?magaza=webdenaliyorum&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.83.5

Sizce bu fotoğraf makinesi iyimi iyi ise bu siteden sizce almalımıyım ?



A
9 ay
Teğmen

Merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır D5300 kullanıyorum. 17-50 tamron lensimle beraber. İyi makinedir. Sizi üzmez. Wifi özelliği çöp. 2. El de düşünebilirsiniz çünkü fiyatla çok uçmuş. Shutter sayısına çok takılmayın 300.000 çekip hala çalışan nikonlar var. Temiz bir şey araştırın bence.
Üzerinde gelen 18-55le kendinizi biraz geliştirin. Baktınız olmuyor satarsınız. Keyif alıyorsanız lens alıp devam edersiniz. Çünkü kaliteli lens kaliteli fotoğraf demektir.
Dediğim gibi benim kombinasyonumda 2. El bakın. O fiyatlara eminim bulabilirsiniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alp98
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.