Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
134
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bozuk Video
M
11 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben eski telefonla yaklaşık 6dk bir video kayıt aldım ( ki benim için çok önemlidir) sonra onu yeni telefon aldığımda yeniye attım ondan sonra video bozuldu 6 dk lık videonun sadece 2 dk sını izletiyor ve sonunda da kapanıyor nasıl tamir edebilirim bilen var mı ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

X
10 ay
Yarbay

Bozuk dosya tamir olmaz hocam, aktarırken veri kaybı oluşmuş anladığım kadarıyla. Birden çok oynatıcı ile denediniz ama sonuç alamadı iseniz geçmiş olsun diyorum. Yine de bu işlerle ilgilenenlere sormak lazım mesela video editi yapan veya film editleyen firmalar var. Belki onların bir tür kurtarma metodu vardır ama ne kadar isterler bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 ay
Er
Konu Sahibi

Videoyu 1 kere izledim sonra yeni telefon aldım ona aktardıktan sonra öyle oldu bu işlerdense hiç anlamıyorum maalesef. Yardımınız için çok teşekkür ederim yarın ilk işim bu konuda profesyonel birisini bulmak olacak.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
X
10 ay
Yarbay

Rica ederim çözüm bulursanız yazın lütfen.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.