Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
343
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Receiver ( Küçük Boyutlu )
E
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar LCD monitörümü değiştirince eskisini satmaya kıyamadım. Duvar askı aparatı, TV Box alıp LCD TV haline getirdim. Montaj v.s yaptım. Zamanında ileride hat lazım olur diye quad LNB taktırmıştım. Hat problemide olmadı. Salondaki receiver ile deneme yaptım çok iyi sonuç verdi

< Resime gitmek için tıklayın >

Sadece Receiver seçimi kaldı. Şifre çözümü, kart girişi v.s hiç önemli değil sadece Turksat üzerinden bildiğimiz kanalları göstersin yeter. Kanal geçiş hızı kabul edilebilir düzeyde, problem çıkarmayacak, güncellemeleri uydu üzerinden alabilecek bir cihaz lazım. Tabi aynı zamanda boyut olarak küçük ve hafif bir cihaz olmalı. Monitörün hemen altına bitişik monte etmeyi düşünüyorum. Ucuz birşeyler olursa daha iyi olur tabi

Önerebileceğiniz marka, model, online satıcı var mıdır? Gelecek hafta İstanbul' da olacağım. Bu tip bir cihazı ucuza nereden temin edebilirim?



S
17 yıl
Yüzbaşı

Hem ucuz hemde çok güzel görüntüsü olan yumatu IQ yu banko tavsiye ederim üstelik card share bile yapıyor.Fiyatı 75-80 ytl civarında.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

Next yazılım desteği iyi ve hızlı kanal geçişlerine sahip bir cihaz.

2000 serisini düşünebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.