Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
134
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Maksimum 150 Bin TL İle Motor Önerisi
İ
3 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar. TK03 model motorumu dün 50 bin TL'ye(5500km'deydi ve ekstraları çoktu uygun gitti ama neyse) satmış bulunuyorum. 130-140 maksimum 150 bin TL bütçe ile sıfır motosiklet arıyorum(sıfır takıntım var maalesef). Aklımda Hero Xpulse 200(2023 veya 2024 model) ve Honda CB125F var. Evet Honda biraz pahalı, daha güçsüz ve daha şehir içi ama Honda sonuçta diye düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Başka önerisi olan var mıdır. Bilerek Çin modellerine hiç bakmadım, artık ben sorunsuz bir motor istiyorum. Bajaj'ı ise ödeme yönteminden dolayı düşünmedim. Kredi kartına minimum 9 ve üzeri taksitle almayı düşünüyorum. CB125F hangi bayiyi arasam ellerinde olmadığın mayısta geleceğini söylüyor ama umarım yeni sevkiyat kapışılmadan ve fiyatı artmadan alabilirim.




R
3 hafta
Yüzbaşı

Sıfır takıntın olmasaydı yamaha nmax önerebilirdim 2-7 bin kilometrelerde bulabilirsin çok değil bence bir araştır derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

malesef hocam, bir de takıntımı aşsam bile ödeme yöntemi sıkıntıya giriyor bu sefer.




Bu mesajda bahsedilenler: @rayli82
R
2 hafta
Yüzbaşı

Honda pcx sıfır fiyatı bütçenize uygun ama bayilerde bulmak zor.Vitesli cf moto 250nk tarzı önermiyorum en nihayetinde çin motorudur eski kafayım japon japondur diyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Bayilerde bulmak gerçekten zor hocam, cb125f için 5 civari ildeki bayileri aradım, mayısta geleceğini belirtiyorlar, fiyat asla belli değil aynı mı kalacak yükselecek mi, listeye yazdırma konusu da muamma, halihazırda listeleri zaten dolu ve yine fiyat garantisi yok. Ns200 veya xpulse 2023 model alacağım gibi bu gidişle.




Bu mesajda bahsedilenler: @rayli82
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.