Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Makro çekim için kompakt makine önerisi
B
8 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

merhabalar

normalde çok ileri boyutta olmasa da (ve uzun zamandır bir kenara bırakmış olsam da) iyi kötü DSLR tecrübesi olan ve hali hazırda buna uygun hem makinesi hem bir kaç lensi vb. olan biriyim. Ezici çoğunluk makro için lens tavsiyesi verecek olsa da DSLR değil, makro için kompakt fotoğraf makinesi tavsiyesi almak istiyorum.

Uzun zamandır uzak kaldığım için günceli hiç takip edemedim, eskiden Sanyo Xacti E60 denilen çok başarılı bir makine vardı (bilen bilir, makro konusunda gerçekten üst düzey bir performansı vardı, ama bir bozukluk sonucu "güya" tamirciye götürüp makinenin öneminden/başarısından bahsedip tamir ettirmek istediğimde makinenin lensini başka bir makinenin lensiyle değiştirip bana geri vermişlerdi, burda olayın üzerine niye fazla gidemedim, hala bilmiyorum)

ricoh'un 1 cm'den çekime izin veren makinelerini gördüm, metheden de okudum, ama çok pahalılar. Bu konuda 0,5 - 1 cm gibi yakınlıktan çekime izin veren ve makro performansı iyi olan kompakt makine önerisi olan var mıdır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
8 ay
Yarbay

Konunun takipçisiyim.



M
7 ay
Binbaşı

Panasonic LX7, Fuji X30 filan var
Fakat telefonlar çok gelişti.
Kaliteli bir telefon daha mantıklı görünüyor.

İlla makineleri sorarsanız buyurun listesi
https://www.dpreview.com/products/search/cameras#criterias=SpecsSensorSize%2CSpecsMacroFocusRange&paramSpecsSensorSize=PremiumCompacts&paramSpecsMacroFocusRange=1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.