Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1036
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Linux Ubuntu 7.10 Kurulumu
O
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle vakit ayırıp bu konuya baktığınız için teşekkür ederim. 250 GB 2 adet Harddisk'im var. C ve E olarak adlandırılmış durumdalar. C sürücüsünde Windows XP SP2 yüklü. E sürücüsünde ise Müziklerim, Videolarım ve bazı önemli dosyalarım bulunmakta. Linux Ubuntu'yu E sürücüsüne kurmak istiyorum. Linux için belirli bir alan belirleyip farklı bir adda yeni bir sürücü oluşturulması gerekiyor sanırım. Bu işlemi yapacağım zaman yani bölümleme kısmında E sürücüsündeki boş alan üzerinden verilere dokunmadan işlemi yapabilir miyim ? Onun dışında E sürücüsündeki verilerimi External HDD'ime kopyalayıpta Ubuntu kurulumu yapabilirim. Ayrıca Ubuntu 7.10 Kurulumu hakkında bilmem gereken ekstra bilgileri de ekleyebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.



Y
16 yıl
Binbaşı

arkadaşım partition magic ya da onun gibi bir disk bölümlendirme yazılımıyla hard diskinde yeni bir linux bölümü oluşturup kolayca ve güvenle o bölüme ubuntuyu kurabilrisin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.