Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kapat Butonunu Gizlemek
B
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Windows Xp de Başlatta ki kapat butonunu gizlemek için bi registry ayarı varmı. 24 saat açık kalması gereken bir makina var ve gece çalışanlar bilgisayarı kapattığı için işlerin aksamasına neden oluyor. Kapat butonunu gizleyerek engelleyebilirim. Ama tabi önce engellemek için gerekli kod lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
17 yıl
Yarbay

A
17 yıl
Yarbay

Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni (regedit) başlatın ve HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ policies \ system anahtarına ulaşın. DWORD değeri olarak görülen “shutdownwithoutlogon” üzerine çift tıklayarak değerini '0' ile değiştirin ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

sanırım sorun çözülecektir

kolay gelsin


saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yarbay

[Deleted by Admins]



A
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: ingbaronchugon

nasıl olduğunu bilmiyorum da kardes en sağlamı yanına veya ekrana kapatmayın yaz yapıstır


anlamsız mesaj kirliliği yapmayalım arkadaşlar . bilgimiz dahilinde yazarsak daha iyi olur.


bu arada bir ekleme daha yapayım buda oturumu kapat simgesinin kaldırılması eğer işine yararsa kullanabilirsin

Regedit komutu ile Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni başlatın. Ardından HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer anahtarını bulun. “StartMenuLogoff” adında bir DWORD değeri oluşturun. Ardından bu değere 1 verisini girin ve bilgisayarınızı baştan başlatın. Artık Başlat menüsü üzerinde Oturumu Kapat seçeneğinin yer almadığını göreceksiniz. Böylelikle kullanıcıların farklı tanımlarla oturum açma girişimleri de engellenmiş olacaktır.


kolay gelsin

saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim deneyeceğim umarım sorunumu çözer.Sağol



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.