Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
661
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşletme Elektrik Bakımcısı Mesleki Yeterlilik Belgesi
O
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, yeni bir işe başlayacağım ve çalışacağım yerde zayıf akım sistemlerinin devreye alınması/bakımlarını yapacağım. Düz lise çıkışlıyım ve elektrik-elektronikle ilgili bir belgem yok. Şirket bana mesleki yeterlilik belgesi alabileceğimi söyledi, bende İşletme Elektrik Bakımcısı Mesleki Yeterlilik Belgesine başvurdum. Teorik ve uygulamalı sınav olacakmış. Uygulama olarak ne sorarlar, daha önce bu belgeyi alan birileri var mı? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.



D
2 yıl
Yarbay

bu konuda yardım edemem ama düz lise mezunları için, telafi eğitimi de var. bu projede sadece meslek derslerini görerek, 2-2,5 senede meslek lisesi diploması alabilirsin. bu seneyi kaçırmış olabilirsin ama gelecek sene için düşünmeni öneririm.


http://istanbul.meb.gov.tr/www/2022-2023-egitim-ogretim-yili-i-donem-telafi-egitimi-programi-basvurulari/icerik/4442





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 16 Ekim 2022; 22:38:14 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Buna da bakacağım ama bana daha hızlı alabileceğim bir belge lazım. Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @dergul
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.