Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1596
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Inpax mini uydu alıcısı
S
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Birkaç ay önce evde kullanmak üzere almış olduğumuz uydu alıcısının bazı kanalları çözmemesi üzerine (nat geo wild, mtv gibi) yazılım güncellemeye karar verdim. Cihaz Inpax marka fakat kutusunun üzerinde herhangi bir marka göremedim. Emsal cihaz gösterecek olursakhttp://www.n11.com/inpax-mini-uydu-alicisi-scart-uydu-alicisi-3590-P16612588 linkteki cihaz ile aynı. Kutu üzerinde bissde çözer yazıyor ama biss menüsünede giremedik. Cihaz üzerinde kurulu olan uydular şimdilik Turksat ve hotbird. Birkaç gün içinde expres am1 kurmayıda düşünüyorum (tek çanakta 3 lnb projem olursa eğer thorda ekleyeceğim). Bu kadar çok uydu olunca elbette kanal açmak gerekiyor.
Cihazın firmware bilgileri kısmında: GS ALI M3329-AV2026 yazıyor. sözde rs232 (com port) girişi var, giriş daha çok eski cd-romları anakarta bağlayan ses kablolarına benziyor. Bir şekilde kabloyu yapılır ama yazılım ne derece bulunur bilemiyorum. Sizden ricaam yazılım ve kablo yapımı için yardım etmeniz. Şimdiden teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.