Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
1718
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: i30 vs ix35? (2. sayfa)
A
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes


quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

yukarı

Ix35 in geniş ve altı yüksek olması dışında hiçbir artısı yok. Ben bir arabanın fazla yakmasına performansı yüksekse sabrederim ama hem şehir içi 12 litrenin altına düşmeyecek ve gaza ne kadar basarsan bas gitmeyecek işte o zaman yüzüne bakmam. Ben sizin yerinizde olsam i30 alırım. Ha i30 dizel otomatik kombinasyonla benzinli gibi yakıyor ama gördüğüm kadarıyla sadece Hyundai bakıyorsunuz i30 mantıklı.

Eğer başka marka düşünürseniz önünüzde Leon 1.4 tsı dsg gibi yaşınıza uygun bir araç var ya da sport paket focus 1.6 benzinli PowerShift gibi i30 ile ayni yakan araçlara sahip olabilirsiniz.

2. el için getirisi de iyi bir araç bakıyoruz, bana kalsa leon gayet güzel ancak babam istemiyor. Hem donanımı fazla hem de şık ve ucuz bir araç istediğimiz için hyundaiyide karar kıldık.

Yarın i30'u bir daha incelemeye karar verdim



L
10 yıl
Yüzbaşı

i30. Hem daha performanslı, hem de az yakıyor. Ayrıca yol tutuşu daha iyi ki bu en önemli etken bence. Konforu da gayet iyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.