Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Günümüzde neden kadına erkek seçme hakkı veriliyor? insanların ölmesi daha mı iyi? (CİDDİ KONU)
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Sakın beni yanlış anlamayın ama hepinizin bildiği üzere ortaçağda kadınlara erkek seçme hakkı verilmiyordu.ortaçağda kadınların erkek seçme hakkı yoktu.istediğin kadına gidip tıklayabiliyordun.günümüzde ne yazık ki böyle bir şey olmadığından incel katliamları her geçen gün artıyor.inceller dünyanın her yerinde terör estiriyor kadınları ve insanları öldürüyor.bütün bunlara rağmen abd başkanları joe biden donald trump ya da putin netenyahu falan toplanıp neden dünyada kadınların erkek seçme hakkını ortadan kaldırmıyorlar? böyle insanların ölmesi daha mı iyi? erkek bireylerin seks yapmaya ihtiyaçları vardır.ve yapamazlarsa herşeyi yaparlar.hatta hıristiyanlar güzel ve yakışıklı diye müslümanlar çirkin diye yüzünün güzelleşmesi için belki yakışıklı olurum diye hıristiyan olan bir arkadaşımı dahi tanıyorum.beyler sizce neden ortaçağ usülü kadınların erkek seçme hakkı ortadan kaldırılmıyor? özellikle ne demek istediğimi anlamak için aşağıdaki haberi okuyun.https://www.tuicakademi.org/yukselen-yeni-tehdit-incel/



R
2 hafta
Teğmen

Takam kafana



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

hayırdır birader bana mı yürüyorsun? ben sadece erkeklerin ve kadınların iyiliğini düşünüyorum.böyle kadın katliamları nereye kadar gidecek?




Bu mesajda bahsedilenler: @rtuzz
0
2 hafta
Yarbay

gelişmiş batı ülkelerinde, Amerika'da özellikle, shooting denilen birinin başka kişi yada kişileri silahla vurması olayı o kadar yaygın ki, o kadar gündelik ki, adamların shooting sayaç web siteleri var. anaokulu öğrencileri bile okula silah getirip birbirini vuruyor. o yaşa kadar inmiş. bütün bu shooting olaylarının içinde incel olanların oranı yüzde 1-2 falandır.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

anaokulu öğrencisi tüfeğin tetiğini nasıl çekecek allahını seversen? ayrıca amerikadaki katliamların neredeyse yarısı hep incel vakaları.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
0
2 hafta
Yarbay

aç bak sitelerden gör gerçekleşmiş olayları. shooting illa tüfek olmak zorunda değil ayrıca.

yarısının incel olduğunu şuanda üzerinde oturmakta olduğun kaynakla söyledin galiba.

sadece ABD değil dünyanın genelinde şiddet olaylarının ezici çoğunluğu, yani tamamına yakını, evli ya da kız arkadaşı olan (ya da henüz o yaşa erişmemiş yani öyle bi sorunu olmayan) kişilerce yapılıyor.

incel dediğin kitle sayı olarak Türkiye gibi ülkelerde çok minik zaten. biz abd değiliz bizde evlenmek isteyen kolayca evleniyor. zaten ABD'de bile kendini incel olarak tanımlayan sayısı tüm nüfusa kıyasla aşırı düşük.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Mayıs 2024; 18:35:1 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
0
2 hafta
Yarbay

paylaştığın haberdeki kişi bile incel değil. eleman kendi yazmış incel değilim diye.

eleman toplumdaki çoğu evli olan kişi gibi hafiften ruh hastası. nihilizm üzerine odaklanmış. incellik ile tek alakası şu: incel videolarına denk gelip nihilist felsefe ile eşdeğer görüşleri görünce gaza gelip kendi de video yapmış. ama özellikle belirtmiş "incel değilim ama konuştuğum kendisini incel olarak tanıtan kişilerle fikirlerimiz uyuşuyor" diye.

eleman annesiyle hep kavgalıymış ve bunu yazıyormuş zaten nette. o gün gene kavga etmişler. annesini önce boğazlamış sonra silahı kapıp vurmuş, sonra hiç durmayıp sokağa çıkıp karşısına çıkan herkesi vurmuş. mesela 3 yaşındaki kızıyla dışarıda olan babayı vurmuş.

eleman ağır ruh hastası. ABD'de çok görülen tiplerden ama bu İngiliz.

bu tipler evlenince de etraflarında gene terör estiriyor. eşine ya da çocuğuna zulmediyor.

Türkiye'de sık görülen çocuğunu döven babalar da böyledir ama bizde silahla shooting yapma kültürü yok ondan dolayı bizde sadece dövmek gibi şeyler yaşanıyor. o kültür bize de gelse aha böyle aile faciaları patlama yapar.

mesela orta doğuda sevgilisinin ya da eşinin yüzüne kezzap atma olayı yaygın, ama ABD'de bu yok. varsa da duymadım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

up.



S
2 hafta
Binbaşı

Sevişecek biri bulamadığın için öfkelisin. Sonra yanlış çağda doğmuşum diye düşündün. Oysa Orta Çağ'da yaşasaydın birini sana vereceklerdi. Ama modern çağda öyle bir şey yok. Rakiplerin önüne geçip kendini beğendirmen lazım ama başaramıyorsun bunu. Büyük ihtimalle de hiçbir zaman başaramayacaksın. Anca porno izleyip kendini tatmin edeceksin. Hayatın da böyle geçecek. Bu öfkenle de kadınları köleleştirmek istiyorsun. Sırf sen milli olacaksın diye milyarca kadının hakkını tehdit ediyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

sevişecek biri bulamadığımı nerden biliyorsun lan ben 12 farklı kadınla seviştim sen kendi derdine yan lale




Bu mesajda bahsedilenler: @scientia
_
2 hafta
Yarbay

Aslinda secimin kadinlarda olmasi erkek icin daha avatnajlidir. Boylece kadinlar arzuladigi erkekle olurlar. Birden fazla kadinla kolayca birkikte olunur. Aslinda erkeginde secim alani genisler boylelikle. Kadinin baskilandigi donemlerde bircok erkek bilmeden baskasinin cocuguna babalik yapmistir. Kadin arzuladimi dunya umrunda olmaz, isterse dunyanin sonu olsun, arzusu agir basar.

Simdi ise aslinda daha samimi bir ortam var ve kadinlar istemedikleri adamla birlikte olupta ona baskasinin cocugunu kilitlemiyorlar, istedikleri adamla birlikte oluyorlar.

Tabi eline kadin eli degmemis, cekingen erkekler icin bu durum kolay degil, konfor alanini terkedip cesaretle hareket etmesi gerekir. O cesaretini toplamak yerine sizlanmayi daha kolay bulup kendini hakli saniyor.

Erkekleri ozune dondurmek icin guzel bir ortam bu, ya avci olur avlanirsiniz yada acliktan sizlanirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Mayıs 2024; 1:29:22 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
2 hafta
Yarbay

Nası yok ! Cinnet diye birşey var....

Bu topraklarda sorunlu erkekler her türlüsü var.


Aynı şekilde İslami muhafazakar olmayan kadınlarda da yaşı ilerledikçe psikolojik ciddi sorunlarda ciddi artışlar var.

Kadın erkek etkileşimi sağlıksız olunca da sorunlu kadınlar kümülatif sünger gibi topluyor. Bilinçaltı tetikliyor patlatıyor alakasız şeyler de . Kadınlar aslında kendileri de farkında değiller.

Kısmen farkında olanlar kendilerini enteresandır spritüel ruhani şeylere ticari tuzaklara düşüyorlar. Etrafımda böyle kadınlar baya var çoklar. Hatta türbanlılar bile ilgi duyuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
S
2 hafta
Yarbay

Bir görüşe göre bu ve benzeri olayların temelinde bireyselleşme ile yalnızlaşma ile psikolojik sorunlara neden olması imiş.

Maslov un ihtiyaçlar pramidi gibi bazı şeyler karşılanmıyorsa ...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
S
2 hafta
Yarbay

Seçimlerin özünde aslında ekonomik bağımsızlıklar yani kadın kendi ili varsa yani herhangi bir destek maddi olarak almıyorsa erkeklerin yaptığını yapar ki bu doğaldır da .

Görebildiğim kadarıyla cinsel hayatı kötü veya ten uyumu olmayan veya kadının travmaları vs ile eşiyle sorunlu veya bakımsızlığı filan ile Türkiye de evli erkeklerin neredeyse çoğu aldatıyor.

Eşleri de çoğu aldatıyor ama kadınlar bunu belli etmemede gizlemede ustalar. Böyle kadınlara da Türkiye de çok denk geldim şok oldum bekarlık dönemlerimdeyken. Bazıları kocalarını seviyor ama başka erkeklerle cinselliği de istiyor. Evliliklerini bu şekilde kuracağını sanan kadınlar da çoktur. Bazıları bahsetmez Bazıları çocukları vardır arada kalmıştır konfor düzenini bozmak istemez ama cinsel hayatına da renk katmak tatmin edilmek bazen de muhabbet etmek anlaşılmak isterler.

İronik olan çoğu da Müslüman :/ 🤔 .

Yozlaşma maalesef heryerde giderek artıyor. En az 10 yıldır bulaşıcı hastalıklar da ciddi artış var. Karabük meselelerinden yıllar önce hep vardı. Nereden biliyorum dersen cildiye ve psikolog dostlarımdan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

ortaçağda açlıktan sızlanma yoktu işte.herkes avlanabiliyordu.kadının seçim hakkı olmaması erkeğin cinsel ihtiyaçlarını karşılaması için tam bir cennet ortamı.ortaçağda bu olduğu için dikkat ettiysen ortaçağda incel kavramları ya da kadın bulamadığı için katliam yapanlar yoktu.çünkü herkes istediği kadını alabiliyordu.günümüzde kadının seçim hakkı olması kadın bulamayanların katliam yapmasından daha mı önemli? ayrıca ortaçağda bilmeden başkasının çocuğuna babalık yapmak falan fazla yaygın değildi.çünkü padişahlarınki gibi her erkeğin birden fazla sürekli birlikte olduğu eşleri ya da kadınları vardı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
_
2 hafta
Yarbay

Ona bakarsan ilk caglarda yine kadinin secim hakki vardi, ortacagda yerlesik düzene gecilince mal edinme hakki erkege gectigi icin kadinin secim hakki kalmadi. Simdiki cagda yine kadinin hayatini sürdürmesi icin bir erkege muhtac degil ve bu yuzden tekrar secim hakki var. Ortcagda incel terimi yoktu cunku buna uygun sartlar yoktu, herkes avlanmak veya gecimini saglamak mal edinmek icin birseyler yapmak zorundaydi. Simdi ise bu incel diye tabir edilenlerin geneli gencligine kadar olan dönemi evden okula okuldan eve bilgisayar basinda gecirmis hayatin zorluklarini tanimayan cekingen tipler. Bu tipler kendini sevmez genelde birakin kadini erkek arkadaslari dahi pek olmaz, sen kadin olsan böyle biriyle olmak istermisin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

hayır antik çağlardada kadının seçim hakkı yoktu.spartacus dizisini izlemedin galiba? günümüzdede insanlar geçimini sağlamak mal edinmek için bir şeyler yapmak zorunda.günümüzdede kimseye oturduğu yerden para mal mülk gelmiyor.kaldı ki ortaçağda iş ve çalışma sistemi günümüzden daha rahat ve daha esnekti.herkes istediği saatte iş başı yapıp istediği saatte işi bırakabiliyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
_
2 hafta
Yarbay

Ilk caglarda kadinin secme hakki vardi. O zaman evlilik olayida yoktu kim kime dum duma.

Hepsinden öte kdin ve erkegin birbirini cekici bulma nitelikleri zamanla ogrendikleri bilgilerin genetikle aktariminka olusmustur. Ilk caglarda zayif erkeklerle birlikte olan kadinlar, guclu erkekler tarafindan alinkonulup bebekleri öldürülmüstür. Zamanla bu gercegi ogrenen kadin zayif erkeklerle kuracagi bir birliktelik hem kendini hemde bebeginin hayatini tehlikeye atacagi icin, guclu erkeklere cekim duymasi gerektigini ogrenmistir. Senin incel diye tabir ettigin erkeklere cinsel cekim duymama sebeplerinin altinda bu yatar.

Erkekler buyuk memeli ve cikik guzel kalcali kadinlardan hoslanirlar, bununda sebebi yine ilk caglarda bu tur kadinlarin dogumda zorlanmamasi ve dogurgan olmasi yatar. Kadinlar uzun boylu genis omuzlu erkeklerden hoslanir cunku onlari ve bebeklerini boyle erkekler koruyabilmisti. Bu bilgiler ilk insandan bu yana nesiller boyu aktarilmis ve cinsel cekimde buna gore sekillenmistir. Kadinlarin parali erkeklere cekim duyma sebebinin altinda yine ilk caglarda ogrendigi ona ve bebegine yiyecek ve barinak saglayabilen erkekler onlar ve bebeklerine guvenli bir hayat sunabilip hayatta kalmalarini daha iyi saglamistir.

Her ne kadar konforlu hayat yasiyor olsakta yeni bilgilerin var olani degistirmesi icin 10binlerce yil bu sekilde yasamis olmamiz gerekiyor. Bunu ne kadar sirdurebiliriz orasi bilinmez. Inceller icin yapilacak birsey yok, avlanmayi ogrenmeleri gerekir, yenilige ayak uyduramayan icin hayat zordur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Mayıs 2024; 16:25:52 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
R
2 hafta
Er
Konu Sahibi

antik çağlarda kadınların seçme hakkı yoktu.ve evlilik olayıda vardı.hatta antik romada evlilik öncesi ilişki çok yadırganan bir durumdu.kadınlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır demişsin.justin bieberın boyu 1.70 ama belkide dünya tarihinde en çok kızın ve kadının birlikte olmak istediği erkek.tom cruiseun boyuda 1.70 ama adama tüm amerikan kızları hasta.inceller için yapılacak birşey yoksa kadın katliamları hiçbir zaman bitmeyecek.ve her yıl artarak devam edecek.yenilgiye ayak uyduramayan yenilgiden bu şekilde kurtuluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
_
2 hafta
Yarbay

Ne Romasi ben ilk caglardan bahsediyorum, hani su atalarimizin yaprakla gezdigi

Justin Bieberin sohreti var, kendine guvenli durusu var cok parasi var, ekbette kadinlar boyle adama cekilir, bu anlattiklarimi yanlislamaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Mayıs 2024; 18:26:42 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.