Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
723
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Ekranı çalışmayan telefondan yeni telefona whatsapp aktarımı
G
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,galaxy s8 telefonumun ekranı kırıldı.Ama kendisi çalışıyor.Bilgisayara bağlayınca tüm dosyalara ulaşabiliyorum.En azından verileri kaybetmemiş olmam bir teselli oldu.İşim dolayısıyla yoğun bir şekilde whatsapp kullanıyorum.İşimin bir kısmını bu uygulamayla yönetiyorum diyebilirim.Şimdi yeni telefon alacağım.eski telefondaki whatsapp media yı aynı şeklde yeni telefonda görebilirmiyim? yedeklemeye açıkmıydı emin değilim.Eğer güncel yedekleme yoksa eski telefondaki whatsapp dosyasını olduğu gibi bilgisayara kopyalayıp sonrada bu dosyayı yeni telefona kopyalasam olur mu?
Whatsapp uygulamasını yeni telefona dosya aktarımını tamamladıktan sonra mı önce mi kurmalıyım?



P
2 yıl
Teğmen

+ benzer durum. Telefonu bilgisayara yansıtabilir miyiz ? Note 8 var bende de


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay

Whatsapp klasörünü komple kopyalayıp yeni telefonunuza whatsapp ı kurduktan sonra atmanız lazım samsung kies gibi yedekleme programları bütün yedekleri almıyor malesef o yüzden işinizi şansa bırakmayın manuel olarak bilgisayardan girip bütün gizli klasörler dahil hepsini kopyalayıp bilgisayara yedekleyin sonra da yeni telefonunuza tekrar atın



A
2 yıl
Yarbay

Yansıtmak için uygulamalar var telefonunuza kurmanız lazım telefonunuza uygulama kurabilirmusunuz ?




Bu mesajda bahsedilenler: @panini78
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.