Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
3517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Duşakabin montajında rayların altında mermer olmalı mı?
İ
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Banyomuzda duşakabini direk olarak özel yaptırttığımız fayanslı bölüme monte ettireceğiz duş teknesi koymadan. Acaba raylar ve zemin arasına su kaçağı olmasın, veya duşakabin sürekli suyla daha az temas etsin diye yükseltici olması açısından 5 cm lik mermer koydurmak iyi bir fikir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Teğmen

Hocam ustasına bırakın bence. Yükseltsenizdahi yine su görecektir sonuçta banyo :)
Paslanmaz malzeme kullanılıyordur büyük ihtimallede.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

İ
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mermeri kestirdik, mermerci geldi sözde montajını yaptı mermerin. Zemini en azından kabasını bir kağıtla bile silmeden silikonu garip bir şekilde sıkıp mermeri yapıştırıp gitmiş. altına eğilip baktığımızda diğer tarafı görebildiğimizden sözde yapıştırılan mermeri çıkarttık. (bu arada çıkartırken mermer parçalandı, tekrar mermer kestirdik ama bu sefer kendimiz taktık) banyolardan birine karç karıp yaklaşık bir başparmak kalınlığında harç koyup üstünden bastırarak yapıştırıp kenarlarından taşanları güzelce temizleyip kurumaya bıraktık. iyice kuruyunca derz yapılacak. Diğer banyonun mermerini de duşakabinci silikonla yapıştırdı. üstüne duşakabini koydu. daha kullanmaya başlamadık. inşallah sızıntı, akıntı vs problem olmaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.