Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1020
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DJ Hedeon Mixleri (House, Electro, Dubstep)
A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Bu başlık altında kendi yaptığım mixleri paylaşacağım. Her türlü yapıcı yorumunuzu bekliyorum. Mixlerde özellikle Dubstep, Electro, House(Electro ve Progressive), Drum & Bass, Drumstep gibi türler kullanıyorum. Pioneer DDJ-ERGO V controller ile ve Traktor 2 kullanarak yapıyorum mixlerimi. Adını öğrenmek istediğiniz şarkıları veya önermek istediğiniz şarkıları konu altında belirtirseniz sevinirim.











< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodude -- 16 Ekim 2012; 1:07:51 >

G
12 yıl
Yüzbaşı

Tavsiyem Club House üzerinde biraz daha durman ilerde bu işten ekmek istersen. Birde Power of the House Mix in daha ilk 2 parçası biraz alakasız geldi bana birde geçiş olmamış. İlk parçadan güzel bir loop alıp 2. parçayla 10 15 saniye geçiş yapmanı öneririm. Dj likteki asıl mesela bildiğin gibi geçişleri düzgün ve mükemmel yapmaktır. Tracklisti hazırlarken biraz daha birbirlerine yakın türlerde parçalar seçmelisin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Power of the House mixindeki performansımı sevdiğimi söyleyemem, curcuna var, şarkılar da daha karışık ama diğer iki mixten memnun sayılırım. Geçişleri yumuşak yapmaya çalışıyorum da arada fail geçişler oluyo ya da hepsi olması gerektiği gibi olmuyo, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yorumun için teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni miximi konuya ekledim beyler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.