Arama butonu
DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12319
Cevap
602470
Tıklama
42
Öne Çıkarma
DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
R
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

DİKKAT!

Bu konu sadece Aliexpress'te bulunan mağazalardan anlaşmalı olduğumuz ,beğendiğimiz veya önerdiğimiz ürünleri tartıştığımız, memnun kaldığımız ürünlerin satıcılarını paylaşıp indirim için çalıştığımız bir konudur. Bu konuda; "Aliexpress'ten nasıl alışveriş yapılır?" "Aliexpress'te nasıl dispute açılır?" "Ürünüm gümrükte kalır mı?" "Gümrükte kalan ürünü nasıl çıkarırız?" gibi alakasız konularda bilgi içermeyebilir. Aradığınız konu bu olmayabilir. Lütfen bunlar için forumda arama yapınız. Eğer aradığınızı bulamazsanız biz yine buradayız fakat konu üzerindeki hakimiyeti sağlayabilmemiz için lütfen alakasız içerikler girmeyiniz!

NOT:Sorularınızı PM olarak atmayınız.Başlığa yazmanız durumunda arkadaşlarımız tarafından cevaplanacaktır.

-------------------------------------------


Amacımız:
Aliexpress.com sitesi bir Çin kaynaklı alışveriş sitesidir. Ürünlerin fiyatları Türkiye'deki fiyatlarından veya muadillerinden çok çok daha ucuz olmakla birlikte çok sayıda yüksek fiyatlı ürünün de 1'e 1 taklitlerini barındırmakta. Biz de oturduk ve düşündük ki "Madem DonanımHaber oldukça kalabalık bir aile neden bu kalabalığımızın verdiği gücü kullanmayalım? Satıcılarla görüşüp indirip yaptırmayalım?" dedik ve bazı satıcılarla özel olarak görüşüp biz DonanımHaber üyelerine özel indirimli mağazalar yarattık. Alım gücümüzle de kendimizi diğer satıcılara ispatlayabilirsek gün geçtikçe diğer mağazalardaki satıcılarla da aynı şekilde indirimlerimizi sağlatırız dedik ki şimdiye kadar da başardık.

Şimdiye kadar bir çok ürün aldık binlerce dolarlık sipariş verdik ve çok sayıda mağaza ile iletişim kurduk. Her şey yolunda!
ÖNEMLİ DİPNOT: ÜRÜNLER ELİNİZE GEÇTİKTEN SONRA ÜRÜN YORUMLARINA LÜTFEN DONANIMHABERDEN GELDİĞİNİZ YAZINIZ.

-------------------------------------------


Buraya kadar her şey tamam. Hadi başlayalım!

Önce mağazaları tanıtmayı uygun görüyorum. Çok sayıda mağaza ve ürün bulunduğu için öncelikle ürün seçmek daha makul.

ANLAŞMALI MAĞAZALAR


  • YENİ!Jackets Coat Factory
    Açıklama: Jack Wolfskin, The North Face, Columbia, Camel ve bir kaç Çin markası da bulunan genellikle outdoor mont satan bir satıcı. Yakın zamanda kaz tüyü montlar ve deri montlar da ekleyeceğini söyledi. Fiyat performans olarak Aliexpress üzerindeki bir çok satıcıdan çok daha iyi ürünlere sahip.
    Tüm ürünler: Mağaza adresine bakınız. Sadece mağazasındaki ürünleri satmakta. Elindeki tek markanın ürünleri için satıcıya mesaj atıp (Örn: North Face montlar hangileri?) sorarsanız sadece belirttiğiniz markanın ürünlerinin linklerini gönderecektir.
    Mağaza adresleri (2 mağazası var ama aynı ürünler):

  • Erick's Fashion Sunglasses Store
    Açıklama: Rayban marka birebir kalitede replika ürünler bulunmakta. Rayban'ın her çeşidi yok fakat kalite olarak onaylanmış cömert ilgili bir satıcı. Yoğun olarak 2140 modeli alındı.
    Tüm ürünler:www.topone1688.com
    Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/1819345
    < Resime gitmek için tıklayın >
    İNDİRİM:KARIŞIK.TÜM İNDİRİM LİSTESİ İÇİN LİNK:Tüm İndirim Kataloğu

  • -AOOKO-
    Açıklama: Rayban dahil bazı markaların birebir kalitede replika ürünlerini satmakta. Erick's Store'da bulamadığınız Rayban gözlükleri sorabilirsiniz. Fakat fiyatları biraz daha yüksek.
    Tüm ürünler: İstediğiniz bir model var ise satıcıya özel olarak mesaj atıp marka ve model numarasını vererek sorunuz. Satıcı ayrıca Whatsapp kullanıyor mesaj atarsanız yardımcı olacaktır.
    Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/1769306

  • THE JUST LOVE IT STORE
    Açıklama: Bvlgari, Tag Huer ve bir çok pahalı markanın saatleri bulunmakta. İç fonksiyonları çalışan birebir replika ürünler.
    Tüm ürünler: İstediğiniz bir model var ise satıcıya özel olarak mesaj atıp marka ve model numarasını vererek sorunuz.
    Mağaza adresi:https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/store/225194
    < Resime gitmek için tıklayın >
    İNDİRİM:Yaklaşık %10 (3 $)

  • Bright Eyewear's store
    Açıklama: Numaralı gözlük camı ve çerçevesi siparişi verebileceğiniz bir satıcı. Ürün fiyatına göre indirim yapmaktadır.
    Tüm ürünler: Mağaza adresini inceleyin.
    Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/300179
    SATICININ WHATSAPP'I:+8615068169029
    Tavsiye! Bu satıcıdan yalnızca çerçeve alıp camları Türkiye'de bir optiğe taktırmanızı tavsiye ederim. Daha önce numaralı cam taktıran bir arkadaş problem yaşadı işinin ehli bir optikçi değil ama çerçeveleri kalitelidir.

    < Resime gitmek için tıklayın >


  • Little Lucy's store
    Açıklama: Casio, Diesel, Tissot, Armani gibi bir çok bilindik saat üreticisinin saatleri bulunmakta. İç fonksiyonları çalışan birebir replika ürünler.
    Tüm ürünler: İstediğiniz bir model var ise satıcıya özel olarak mesaj atıp marka ve model numarasını vererek sorunuz.Bu dükkanla özellikle CEHENNEMTR1 mahlaslı sorumlu üyemiz diyalog içindedir.Bu dükkan hakkındaki sorularınızı ona sormanızı öneririz.
    Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/935985


Bu yukarıda paylaştığımız mağazalar dışında alışveriş yaptığınız hiçbir mağaza ile anlaşmamız yoktur. Forum üzerinde Aliexpress ile yıllardır yakından ilgili ve yoğun alışveriş yapan biri olarak her alanda ürün satın aldığımı belirtebilirim. Mağaza seçiminde bunu da göz önünde bulundurarak olabildiğince en yüksek kalitede ürünler barındıran, sorunsuz, sağlığınızı kötü etkilemeyecek ürünler satan mağazalar seçiliyor.
Lütfen; "Burada 20 dolar ama aynısı 2 dolara başka bir satıcıda var!" şeklinde yorumlar yapmayınız. Aynı ürünün $0,2'a satılanları da bulunabilmekte fakat arada işi azıcık bile bilen birinin çıplak gözle rahatlıkla ayırt edebileceği farklar bulunmakta. Bu yüzden lütfen eğer bir mağazadan alışveriş yaptıysanız ve mağazadan memnun kaldıysanız detaylı bir inceleme yaparak -mümkünse videolu mümkün değilse en kötü ihtimalle detaylı yakın çekim fotoğraflarla birlikte ve testler, test sonuçlarıyla- konuda öncelikle bizimle paylaşın satıcı ile görüşüp indirim yaptırmayı deneyelim. Bunun dışında gözlük gibi önemli aksesuarlarda kesinlikle yukarıdaki satıcılar dışındaki satıcıları sağlık açısından da önermemekteyiz.

ÖNERMEDİĞİMİZ SATICILAR!

  • Mr. Fashion Rock
    Açıklama: Gözlük satışı yapmakta fakat sattığı ürünlerin arkasında durmayan bir satıcı. Bu satıcıyla ilgili tarafıma sürekli dispute ile ilgili mesajlar iletiliyor ve ürünlerinin kalitesi oldukça düşük. Eğer düşük kalite alacaksanız daha ucuza aynı ürünleri satan satıcılar mevcut.
    Mağaza adresi:http://www.aliexpress.com/store/1179393


-------------------------------------------


SİPARİŞ AŞAMASI
Aliexpress üzerinden nasıl sipariş verilir? Nasıl indirim alınır? Videolu anlatım için buyrunuz:
https://www.youtube.com/watch?v=UlZsXECZVKM
Videoyu izlemek için tıklayınız

-------------------------------------------


SIK SORULAN SIKICI SORULAR






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 8 Temmuz 2016; 13:30:11 >


Bu mesajda bahsedilenler: @CEHENNEMTR1 , @realmrxa
;) tamam ben fakirim agzim kokuyor, fakat senin cahilligi ne yapacagiz? 2 dolarla geçecek gibi durmuyor. Senin gibi enayileri iyi kandirirlar dikkat et, ergenlikten kurtul sonra konusalim.
Yoruma Git
küçükjohn - 9 yıl +38
Ben normalde sabırlıyımdır bir önceki mesajına yorum yapmaya bile tenezzül etmemiştim ancak bu kadar seviyesizlik de fazla, madem konu ile ilgin yok neden kirletiyorsun konuyu.

Ark...
Yoruma Git
Yorumun Devamı kafayiko - 9 yıl +17
Merhaba arkadaşlar , eski sayfaları okumaya üşenenler için tekrar paylaşıyorum .
Güncel kaliteli ve iletişimi iyi satıcılar : Luckcat ve Dee

Dee isimli satıcı ,

İlgi ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı bagcesmeli41 - 6 yıl +10
B
9 yıl
Binbaşı

B
9 yıl
Binbaşı

R
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Mantıklı..
Türkçe-İngilizce-Türkçe çeviri konusunda yardımcı olabilirim.


Hocam bize şöyle kitlemizin kalabalığını ve isteklerimizi anlatan bir okkalı metin hazırlayıp sunsan bize keşke.Satıcılarla copy-paste paylaşırız.Sonrada gelen cevaplara göre hareket ederiz.Birileriyle paylaşayım sorumluluğu.Bende hazırlarım ama pek vaktim yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_91042124/mpage_676/f_//tm.htm#102513589

adresi ve şu an açtığımız başlık satıcılara referans olarak gösterilmeli mesajda bir de.



R
9 yıl
Teğmen

Hocam bişeyler karaladım, şöyle bi inceleyin. Geliştirilebilir.

Hi!

We are a group of people organized via one of the most popular forum websites in Turkey called “forum.donanimhaber.com”. We are reaally interested in shopping from “aliexpress.com”. We are sharing suitable and preferable products to buy among us every single day. You can have a look at our forum page from the following link in which there are 676 pages of comments (40538 responses, 1348126 looks) up to now. Here is the link:http://forum.donanimhaber.com/m_91042124/tm.htm

The reason why I am writing to you is that we –as DonanimHaber.com users– want a special discount from you because hundreds of potential customers are waiting for reliable (and also as cheap as possible) suppliers and sellers.

For this purpose, we are organizing in this forum (http://forum.donanimhaber.com/m_102506944/tm.htm ) and we are going to choose the “shop of the month” and start to buy from that shop every month as a group and/or individually. We know that you will not ignore hundreds of prospective clients and thousands of observers and offer us a special discount.

We are looking forward to hearing from you as soon as possible.

Sincerely..


edit: link





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodora -- 8 Şubat 2015; 0:59:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @realmrxa
F
9 yıl
Yüzbaşı

Led ampul sipariş verdim bir arkadaşımın önerisi ile 2 adet 9w, 2 adet 12w
henüz kargo gelmedi, fiyatı uygun
kargo geldiğinde deneme yaptıktan sonra paylaşırım

Buradan

edit:link





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frank -- 8 Şubat 2015; 1:00:47 >

B
9 yıl
Binbaşı

G
9 yıl
Teğmen

İlk mesajda attığın saatçiden seçtiğim saatlerin linkleri, içlerinden bitanesini alabilirim

Saat 1

Saat 2

Saat 3

Ayrıca konuyu takibe alıyorum ileride linkler yenilendikçe hoşuma giden eşyalara göre mesajı da değiştiririm büyük ihtimalle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0C9946C5 -- 8 Şubat 2015; 2:49:28 >

C
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Mini windows pc'ler ve windows tabletler. Birçok insan gümrükten çekindiği için uzak duruyo. 85 dolar ve altına düşürebilirsek sipariş geçen çok insan olur

http://www.aliexpress.com/item/MEEGOPAD-T01-Mini-PC-TV-stick-Quad-Core-Intel-3735F-1-8GHz-Windows-8-Android-Dual/32242787384.html
http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Windows-8-1-OS-Intel-Quad-Core-1-33Ghz-CPU-TV-BOX-mini-pc/32259813617.html
http://www.aliexpress.com/item/PIPO-X7-Mini-PC-TV-stick-Quad-Core-Intel-Atom-Z3736F-Windows-8-1-with-Bing/32266506413.html

Pipo X7'nin fiyatı 90 dolar bildiğim kadarıyla. Kargoyla çok artmış

http://tr.aliexpress.com/item/New-Windows-8-Tablet-8-inch-IPS-CHUWI-VI8-2GB-32GB-Windows-8-1-Intel-Z3735F/32251667111.html

Windows tablet hdmi çıkışlı olursa daha iyi olur.

Dediğine katılıyorum böyle bir şey olacaksa bence 100 dolar altına inmesi muhtemel ürünlerde indirim istemek olmalı. 14 doları 12 dolar yapsa ne olur...



S
9 yıl
Teğmen

timezone 10 numara satıcıdır.
1 tane shark aldım. begenmediim. sırf olumlu yorum vermem için adam bana dükkanından beğendiğim bir ürünü ücretsiz gönderdi.

link

http://www.aliexpress.com/store/217199





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScttsV -- 8 Şubat 2015; 14:26:49 >

C
9 yıl
Yüzbaşı

http://m.aliexpress.com/item/1560899998.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail

Nasil beyler baya begendim 30 dolardan alalim bunlari



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yüzbaşı

Listeye TV Stickler de eklenebilir.Bir sene önce almıştım bazen işime yaramıştı ama akıcılık ve flash bellek okuma hızında sorunlar vardı.(Aldığım ürün MK809III)

Dip not:Fiyatı çok uçuk ama içim gitti bu ürüne çok akıllıca tasarlanmış ve özellikleride fena sayılmaz.http://www.aliexpress.com/store/product/Not-Only-a-Keyboard-Acooo-OneBoard-PRO-Android-Host-RK3288-2GB-16GB-Mali-T764-H-265/1674135_32271590445.html

Dip not2: Biraz daha inceledimde diğer TV Stciklerden ayrı tutulması lazım bence bu daha çok klavye-bilgisayar olarak farklı değerlendirilmeli şurada övülen işlemvciyi kullanıyormuş.http://forum.donanimhaber.com/m_86560207/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 9 Şubat 2015; 20:26:14 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
R
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Listeye TV Stickler de eklenebilir.Bir sene önce almıştım bazen işime yaramıştı ama akıcılık ve flash bellek okuma hızında sorunlar vardı.(Aldığım ürün MK809III)

Dip not:Fiyatı çok uçuk ama içim gitti bu ürüne çok akıllıca tasarlanmış ve özellikleride fena sayılmaz.http://www.aliexpress.com/store/product/Not-Only-a-Keyboard-Acooo-OneBoard-PRO-Android-Host-RK3288-2GB-16GB-Mali-T764-H-265/1674135_32271590445.html

Dip not2: Biraz daha inceledimde diğer TV Stciklerden ayrı tutulması lazım bence bu daha çok klavye-bilgisayar olarak farklı değerlendirilmeli şurada övülen işlemvciyi kullanıyormuş.http://forum.donanimhaber.com/m_86560207/tm.htm

Hocam buda yapılabilir tabi de daha basit şeylerle başlamak lazım :) Sonuçta avantajı alım gücümüze göre kazanacağız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 9 Şubat 2015; 21:46:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Listeye TV Stickler de eklenebilir.Bir sene önce almıştım bazen işime yaramıştı ama akıcılık ve flash bellek okuma hızında sorunlar vardı.(Aldığım ürün MK809III)

Dip not:Fiyatı çok uçuk ama içim gitti bu ürüne çok akıllıca tasarlanmış ve özellikleride fena sayılmaz.http://www.aliexpress.com/store/product/Not-Only-a-Keyboard-Acooo-OneBoard-PRO-Android-Host-RK3288-2GB-16GB-Mali-T764-H-265/1674135_32271590445.html

Dip not2: Biraz daha inceledimde diğer TV Stciklerden ayrı tutulması lazım bence bu daha çok klavye-bilgisayar olarak farklı değerlendirilmeli şurada övülen işlemvciyi kullanıyormuş.http://forum.donanimhaber.com/m_86560207/tm.htm

Hocam buda yapılabilir tabi de daha basit şeylerle başlamak lazım :) Sonuçta avantajı alım gücümüze göre kazanacağız.

Yukarıda verdiğim linke bakmayınız.TV Sticklerin çok daha ucuzları var mesela ben 40 dolara almıştım.Şu sıralarda genel fiyatları 20-30 dolar yada en yeni sürümlerine bakarsanız 30-40 dolar arası fiyatları var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa


REHBERLER

POWER BANK REHBERİ

Şimdi bu ürünler 2'ye ayrılıyor.

1-Orjinal ürünler 2-Taklit ürünler

Orjinal ürünler Türkiye'ye göre avantajlı fiyata sahip olsalar da asıl fırsatlar taklit ürünlerde çıkıyor.Burada ise sıkıntı genellikle MaH gücünün genelikle yanlış yazılması ve ürünün plastik kalitesinin ne olduğu.Bunun için en büyük kıstas yorumlar oluyor.

Örneğin 12.000 Mah yazan bir powebank'i ele alalım.

< Resime gitmek için tıklayın >

Resimde de görüldüğü gibi yorumlarda 12.000 olmadığına dair yazılar görüyoruz.Bunlar normalde alt alta değil ve bazıları arka sayfalarda ancak dikkatli bir gözlemle bunları bulabilirsiniz.Peki neden bazıları 5 yıldız verip hiç bir olumsuz görüş bildirmemiş.Çünkü birçok kişi ürünün dışı görünüşüne ve çalışıp çalışmadığına bakıp yorumu giriyor bu yüzden powerbank alırken en büyük rehberiniz olumsuz yorumlar olmalı.

Tüm bu yorumlar hardisk ve flashdisk için de gerekli.Çünkü aynı mantık onlarda da var ve bazı kullanıcılar programlar ile ürünü test edip yolluyorlar.

Peki bundan sonra ne yapmalı?Ürünümüzün artık 4000 Mah olduğunu biliyoruz.Bundan sonra 13 $'lık etiket fiyatının 4000 mah(harddiskse gigabyte vs.) için uygun bir fiyat olup olmadığına karar veriyoruz.Bundan sonrası ise tamamen sizin insiyatifinizde.


GÖZLÜK ALMA REHBERİ

Arkadaşlar Aliexpress'de 3 çeşit ürün var.

1.Grup, replika yani 1-1 taklit olan orjinalinden ayırt etmesi pek mümkün olmayan ürünler.Bu ürünler gerçekten kaliteli oluyorlar.Bazı arkadaşların yıllarca kullandığını biliyorum.Polarize özelliği de bulunabiliyor.

2.Grup, orjinal kopya.Üzerinde çalışılmış görünüş güzel.malzemesi fena olmayan ancak 1.gruptaki kadar iyi olmayan ürünler.yine de düşünülebilir.

3.Grup ise görünüşte benzer ama kullanışta hemen farkeden kısa ömürlü dayanıksız ürünler.Bunları tartışmayacağım uzak durun zaten.Sağlığa zararlı olması muhtemel.Tuhafiyecilerde vs. gördükleriniz bu gruptan oluşuyor.

Şimdi 1. ve 2. gurubu ayırt etmeniz için size iki link yollayacağım.

1.GRUP

< Resime gitmek için tıklayın >

Örnek Kutu içeriği:
1 Sunglass
1 Box
1 sunglass invoice(fatura)
1 Sunglass cleaning cloth
1 Certification Tag
1 Certification instruction book
1 Bar code(scan see brand)
1 Never hide bag
1 Polarized test card(only for polarized)

2.GRUP

< Resime gitmek için tıklayın >

Örnek Kutu içeriği:
1 Sunglass
1 Box
1 Bar code
1 Sunglass cleaning cloth
1 Certification Tag
1 Certification instruction book
1 polarized test card(only for polarized)


Bu resimler aliexpress'de aynı satıcı tarafından satılan iki ürünün gerçek fotoları.Tanımda da özelliklerini açık açık yazmış zaten.Ayrıca diğerlerinden farklı olarak polarize ikisi de. 1.grup'un 1-1 olduğunu satıcı yazmış zaten,dolayısıyla daha kaliteli olacaktır.Ancak o kadar para veremem diyenler 2.grup'a yönelebilirler.O kadar da para vermem diyenler satıcının polarize olmayan kopyalara yönelebilirler.Ancak UV koruması olmasına ve dayanıklı plastikten yapılmış olmasına dikkat edilmeli.Polarize olup olmadığını zaten gelen polarize kartından veya herhangi bir gözlükçüdeki polarize testlerinden anlayabilirsiniz.



İlk rehber geldi arkadaşlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 10 Şubat 2015; 12:46:00 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam paylasmis oldugunuz gözlügü incelerken baska bir satici daha buldum, fiyatlari bir kac dolar daha fazla feedback leri olumlu fakat yeni bir satici Ürün Linki

Saticinin orijinal fotograflarini paylastigi Site link modelin ilk fotografina tikladiginizda ürüne ait yeni bir sayfaya yönlediriliyorsunuz ve daha fazla fotograf gözüküyor.

Sizin paylasmis oldugunuz saticida bu saticida sanirim ayni ürünleri satiyor, bu saticida daha fazla secenek mevcut fiyatlarda indirim yaptirabilirsek güzel olur aslinda.
Fakat bu iki saticininda ürünlerini inceledigimde RB 2140 ün egimini orijinaliyle kiyasladigimda egim daha az gibi gözüküyor, sizin yorumunuz nedir bu konuda?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 10 Şubat 2015; 18:32:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @realmrxa
R
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam paylasmis oldugunuz gözlügü incelerken baska bir satici daha buldum, fiyatlari bir kac dolar daha fazla feedback leri olumlu fakat yeni bir satici Ürün Linki

Saticinin orijinal fotograflarini paylastigi Site link modelin ilk fotografina tikladiginizda ürüne ait yeni bir sayfaya yönlediriliyorsunuz ve daha fazla fotograf gözüküyor.

Sizin paylasmis oldugunuz saticida bu saticida sanirim ayni ürünleri satiyor, bu saticida daha fazla secenek mevcut fiyatlarda indirim yaptirabilirsek güzel olur aslinda.
Fakat bu iki saticininda ürünlerini inceledigimde RB 2140 ün egimini orijinaliyle kiyasladigimda egim daha az gibi gözüküyor, sizin yorumunuz nedir bu konuda?

Adamlar ilgili 1-2 sıkıntı var.

1.si adam top quality adı altında 3-4 2140 modeli ortaya sunmuş ama hangisi gerçekten top quality ben anlamadım şahsen.Ayrıca polarize mi değil mi özellikleri tam açık yazmamış biraz laf kalabalığı var gibi.

2.si henüz 25 satışı var.Yine de risk alınabilir ama iyi fiyat çekmesi lazım.

Sen 1.sayfada yazdığım gibi adamla bir konuş pazarlık yap olmadı.Eğer iyi bir fiyat çekerse neden olmasın :)



İ
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

Orijinalden alıntı: ismail5231

99 dolar gümrükten geçermi ?

Hocam satıcı ile görüş faturayı düşük yazsın.Geçer o zaman.Ürün ne?Linkini yollar mısın?

http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Portable-STDR2000101-Silver/dp/B00FRHTTIA/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1422813924&sr=1-3


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

O power banktan aldim ben suan yolda.
forumda bir arkadas aldigini ve memnun kaldigini soylemisti bende saticiyla konustum 3.5 kere iphone sarj ettigini fln soyledi. Bakalim ne cikacak sansima

Linkini yollar mısın bir daha?

http://m.aliexpress.com/item/1935974383.html?productId=1935974383&productSubject=Good-quality-dual-usb-power-bank-11200mah-universal-mobile-power-supply-emergency-backup-battry-for-travel&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

12.96$ a aldim ben 10gun kadar oldu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
9 yıl
Yüzbaşı

Güzlük icin 1-2 gün daha beklemenizi tavsiye ederim bende bir gözlükcü ile konusuyorum suan icin 20$ a indirdi. Egerki 2 ve daha fazla siparis verirseniz kargo ucreti tane üzerine daha az olacagi icin biraz daha indirim yapabilirim demisti, konusmalar devam ediyor simdilik, ama tabi bu fiyati forumunuzda paylasirsaniz verebilirim demisti, aramizda kararlastirip bir gözlükcu secip onun linkini paylasmak lazim. Saticiya senin magazani paylasicaz diyip indirim alip paylasmazsak pek etik olmaz :)

Suanki benim konustugum saticinin ürünleri bu linkte.

2140 in 1e1 bir olan replicasi bu link ilandaki fotograflarda logolar ve model yazilari yok 1 e 1 ürünü kopyaladiklari icin gercek fotograflari paylasmalari yasak.
Bu ilandaki 2140 larin gercek fotograflarina bu linkten ulasabilirsiniz begendiginiz modelin ilk fotografina tikladiginiz zaman o modele ait daha defayli fotograf olan baska bir pencere aciliyor.

Yine bu siteden saticinin aliexpress te olan ve olmayan diger tüm gözlüklerine detayli olarak bakabilirsiniz benim begendigim birde bu seri var