Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1514
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus ROG Falchion Wireless Aura Sync Oyuncu Klavyesi 2000TL
W
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

J
geçen yıl
Yarbay

Teknoseyir'de linkini görüp aldım videosunu bile izlemeden çünkü mekanik kablosuz Türkçe bu fiyata yok. İngilizcesi daha pahalı satılıyor piyasada. Hp omen encoder kahverengi tuşluydu sanırım yerine aldım o da 1900 falan olmuş ben 600'e almıştım kimse yüzüne bakmazken. Bu daha sessiz ama sıfır ses değil logitech g513 gibi ama asus scope rx kadar sesli değil ve optik değil hızlı değil basma olarak. Zaten bu aletlere alışana kadar yazmada sıkıntı çekeceksiniz isterseniz benim gibi fi tarihinde microsoft olanları kullanmış olun her klavye farklı. Artısını saymaya yeterli uykumun olmadığını farkettim eksi olarak spaceye baya basmak gerekiyor ve büyük enter yapacaklarına küçük sağ en alta yerleştirselermiş keşke ve delete sağ en üstte olsaymış ama yapacak bir şey yok. Cesaret ederseniz yurt dışından royal kludge de getirtebilirsiniz %60 %80 var ama TR değil tabi. Bence bu özellik ve fiyata alternatifi yok ama tabi meraklısına ihtiyacı olana. Görenlere param bu kadarına yetti dedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam Logitech Pop Keys var aslında, tuşları yuvarlak olsa da ona da alışması zaman alacak tabi.
Uzun pil ömürleriyle tanındığı gibi bunda da yanıltmamış 36 ay pil ömrü var, Falchion'un ise ışıklar kapalıyken 18 gün gidiyormuş sarjı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jake Lockley
J
geçen yıl
Yarbay

Yazılımını kurmadım soldan dokunmatik ses açıp kısma işini de anlamadım. ilk çıktığında kulak içi kablosuzlarda da anlamamıştım jabra almıştım tuşlu. sniff tuşlu telefona dönecem yakında 3110. lakşn konu ile alakalı kısa sürede ışıkları kapatıyor zaten ve 18 gün sorun değil kablo tak hemen dolar ama iphone için aldığım ugreen şarj aleti ile daha hızlı mı yaparız yoksa ayarını mı bozarız bilemedim? yoksa ben anlamam pop key metal key blues key, yaşlı bir adamım. 5.30'da kalktım bi uyusaydım iyiydi.




Bu mesajda bahsedilenler: @claisdozan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.