Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1160
Tıklama
2
Öne Çıkarma
'Annem bana karne hediyesi et aldı DE!' Muhalif Medya İftiharla sunar!
D
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Seçim zamanı yaklaştıkça işler iyice rayından çıkmaya başladı! Sosyal medyada linç için kullanılan video kurgu çıktı!

Ben bir vatandaş olarak iftira ve hakaret yerine, oy atacağım kişilerin proje ve vaatlerini duymak isterim ama bırak yapılacak icraatları maalesef CB adayını bile daha bilmiyoruz!

Bu arada, Aşağıdaki video'yu izledikten sonra, Ülkemizde ABD'li CHREST FOUNDATION tarafından fonlanan medya ve dernekleri araştırmanızı tavsiye ediyorum (Chrest vakfının kendi sitesinde liste mevcut!)









Muhabirin "Haberturk bana haksızlık yapıyor" tarzı açıklaması sonrası Haberturk video'nun ham halini yayınlayıp, muhabiri kovmak zorunda kaldı..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 25 Ocak 2023; 11:55:45 >

O değilde por favor sorgulamadan bahsedince hunharca güldüm Allah affetsin.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Violet Evergarden - geçen yıl +8
Konu sahibi de fanatik akpli. Iftira ve hakaret duymak istemiyormus.
Yoruma Git
Yorumun Devamı captain_turkiye - geçen yıl +8
Haber kurgu olmus olsada, ulkeyi kurgu ile yoneten, bozuk ekonomi guzellemesi yapan hayalperestlerden daha gercek bir haberdir. Haberin kurgu olmasi, bu durumun ulke gercegi oldugunu degistirmiyor.
...
Yoruma Git
Yorumun Devamı _turbo_ - geçen yıl +7
P
geçen yıl
Yarbay

Sorgulamayan kesimi düşünerek çoktan amaçlarına ulaştılar.
Bir kaç gün boyunca edilen hakaretin, oluşturulan algının, bunun üzerinden yazılan yazıların, yapılan konuşmaların bini bir para.
Habertürk'ün sahteden dilediği özür dışında bunu mazeme yapan fondaş medyadan, siyasi liderlerden tek bir "bu aileye ayıp edilmiş" diye bir laf duydunuz mu ? 7/24 küfredilen iktidarı geçtim şu ufacık çocuktan bile özür dileyen oldu mu ?
Amaçlarına ulaştılar. Zaten en baştaki hedef de buydu.
Yıllardır bunun gibi sayısız kurgu ve nefret haberleri var. Nasıl olsa Rte nefretiyle hayata tutunanlar bilerek bilmeyerek yutuyorlar diye de devam edecekler.



H
geçen yıl
Yüzbaşı

Size de gün doğdu ha. Hayır ben kaç kere kendi gözümle çöpten yemek ayıklatan insan gördüm. Bu ülkede aç insanlar var. Yoksulluk var. Yolsuzluk var. Fakat yalan haber yapan gazeteciler de var. Bu kadın açıkça yalan haber yapmış. İnsanlar ne yapsın? Bundan sonra bu tür haberlere kuşku ile yaklaşmak gerek yalnızca.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
geçen yıl
Yarbay

Haber kurgu olmus olsada, ulkeyi kurgu ile yoneten, bozuk ekonomi guzellemesi yapan hayalperestlerden daha gercek bir haberdir. Haberin kurgu olmasi, bu durumun ulke gercegi oldugunu degistirmiyor.

Bir ulke dusununki en buyuk banknotu ile sadece 1 kilo kiyma alinabiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Ocak 2023; 12:21:36 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A
geçen yıl
Binbaşı

Çocuğun giyimi olsun kadının hali olsun kasabın eti verirken yüz ifadesi olsun ve en önemlisi çocuğun bu eti sevmeyişi haberin mizah için yapıldığını kanıtlıyor. İşin kötü tarafı ise düşüncesizce yapılan bu mizah sayesinde hükümete seçim öncesi çok büyük koz verilmiş oldu.



T
geçen yıl
Binbaşı

milletin gözünün içine baka baka her gün her akşam kanallarda boy boy uçtuk kaçtık söyle ihracatımız var böyle ihracatımız var yok kriz bizi teğet geçti ekonomimiz uçtu avrupa battı gitti hikayesi anlatan dangalaklar gözümde neyse bu spikerde o. kusura bakmayın ama hepiniz aynı dışkının lacivertisiniz



S
geçen yıl
Yarbay

“Ya ben bu işi anlamadım. Biz burada yılların esnafıyız. Her türlü kanal gelip burada binlerce çekim yaptı. Minik kardeşimizle annesi de bizim uzun yıllardır müşterimiz. Karne günü gelmişler, annesi diyor ki ‘Oğlum karnesini aldı güzel bir yemek yiyeceğiz’, oğlumun da gönlünden kopmuş karne günü özel bir gün diye tanıdığı için kardeşimizi pirzola hediye etmiş. Bu kadar güzel bir olay nasıl böyle siyasi bir mesele haline geldi, gerçekten çok üzüldük. Altılı masa bunu kendilerine mal ettiler. Bizi malzeme haline getiren bu insanlar nasıl ülke yönetecekler ben anlamadım, gerçekten rezil ettiler bizi. Böyle bir şey olamaz. Biz kendi halimizde esnafız.
Güzel kardeşimize bir güzellik yapalım dedik, kendimizi saçma sapan bir şeyin içinde bulduk. Ülkenin reisi cumhuru bir tane olur, bunlar 6 reis çıkarmaya çalışıyor, bir de bizi alet ediyorlar. Çok yazık. Aslında çocuğun babası zengin, durumları iyi. Yardıma muhtaç değiller. Bizzat kendileri çoğu kişiye yardım ediyorlar zaten. Çocuğun karnesi güzel olunca Zafer de sormuş ‘ben de et versem yer misin’ diye, çocuk da ‘yerim amca’ deyince oğlum da vermiş.”

bu sözdemi kurgu ?



V
geçen yıl
Yüzbaşı

O değilde por favor sorgulamadan bahsedince hunharca güldüm Allah affetsin.

Kardeş siz birşeyleri sorgulayabilseydiniz 20 yıl akp tek başına at mı koşturur olurdu ?
Ülkeyi tek adam rejimine sürüklemisler sorgulamaktan bahsediyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
geçen yıl
Yarbay

Haber çakma anladık da.. Milletin ucuz ekmek, gıda vs. için kış ortasında kuyruklarda beklediği gerçeğini değiştirmiyor.
Büyük bir kesim karne hediyesi için bile et alamıyor.

Bu arada muhalif medya ve Habertürk'ü aynı cümle içinde kullanmak bile garip kaçıyor.



C
geçen yıl
Yarbay

Konu sahibi de fanatik akpli. Iftira ve hakaret duymak istemiyormus.

Bunlarin sorgulama anlayisi= akpye biat


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Violet Evergarden
V
geçen yıl
Binbaşı

Demek bir muhabir askıda ekmek kuyruğuna gitse orayı çekse hemen yalanlayacaklar. Kuyruğa girenler zengin diyecekler ve muhabirine de soruşturma açılacak. Neyin algısının peşindesiniz? Şehrin göbeğinde ekmek kuyruğu oluyor.



V
geçen yıl
Yüzbaşı

Aslında karşı kaleye atılacak golü , saçma sapan harlamaları yüzünden kendi kalelerinde gördüler.
altılı masa , yunanistan, cehape, muhalefet adayı falan derken ekonomiden ilgi çekilmişti. Şimdi biranda ibre yine ekonomiye döndü.

Bi cıyındırık kıyma 200 tl olduysa , haber kolpa olsada olmasada evine et alamayan milyonları etkiler
Ak'cılar fellik fellik ekonomi konularından kaçıyorlardı bir yıldır. Konu altında toplandılarda başka sebeple





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 25 Ocak 2023; 16:34:23 >


Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
B
geçen yıl
Yüzbaşı

malum kanalın 10 haberin 7 si kurgu iken o malum kanalı izleyenlere bu haberi eleştirmek düşmez.

ayrıca kurgu derken anneye soruyor karne hediyesi galiba diyor kadın evet dedikten sonrası muhabir psikolojisi olarak çocuğa da söylettiriyor.

----------------------------------------- AL SANA BİR ÇİZGİ---------

her şeyin dışında ulan millet et mi yiyebiliyor.? yağsız kuşbaşı 250 TL antirikot pirzola 400-450 TL bu fiyatlar varken karne hediyeleri 50 TL harçlık civarında iken Sen nasıl oluyor da bu algı operasyonu dersin . yani haberdeki "ironi" yalan mı ??? birine 3 kalem pirzola karne hediyesi alsan 200-250 TL tutar baya lüks karne hediyesi işte. muhabir kastında haksız mı?

ulan bu troller de akıl yok da vicdan da tatile çıkmış sanırım.



C
geçen yıl
Yarbay

Burda bişiy yok boşa algı kasmayın
Çocuk ne diyeceğini bilmediğinden muhabir önden söylemiş

Bu ülkede çocukların geleceğinin çalındığını insanların gıdaya ulaşamadığını inkar ediyorsanız , adres verelim gelin her aileye eti dahil aylık gıdasını sağlayın.
Hodri meydan diyeceğim de siz okullarda çocuklara öğün verilmesini reddettiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.