Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anker Lightning Kablolar Garanti/Değişim
C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar,

Telefon, benim/çocuğun ipad'i için lightning kablo kullanıyoruz, orjinaller hasarlandıktan sonra Anker Powerline aldım, Powerline+ lightning, 5 çıkışlı şarj aleti, kulaklık için de powerline, bi de sanırım sonrasında yine lightning Powerline.. Özellikle çocuk ipad kullanırken de arada şarja takınca çokça kıvrılıyor. Maalesef yukarıda yazdıklarımın hepsi bozuldu.

D&R'de görece uygun fiyat olunca, tekrar sipariş verecektim, ama yurtdışı sitelerde lifetime garantisi olduğunu okudum, gerçi kullanıcı hunharca kullandığı için kapsam dışında değil de diyebilirler ama..

Anker Türkiye (Türkiye dağıtıcısı Sanal BT?) firmalarının bu konuda tutumunu biliyor musunuz, onlara mı göndermeli, uğraşmaya değer mi, izlenmesi gereken süreç hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

Yoksa zaten yokuş yapıyorlarsa, hiç uğraşmaya da gerek olmayabilir..

Ne dersiniz..



S
3 yıl
Yarbay

Fiyat olarak yüksek bir meblağ ise garantiye gönderdiğinizde en fazla kargo ücreti kadar zarar edersiniz denemekte fayda var eğer ki süresiz garanti ibaresi varsa değişim yapılır diye düşünüyorum. Size ayrı bir önerim olacak iPad ile ilgili anneme aldığım ipad üzerinden sürekli canlı yayın YouTube vs izlediği icin kablo da düz çıkışlı olduğu icin haliyle eğik durumda duruyor yatık vaziyette izlendiği zaman ve ister istemez kablo ucundan kırılıp kullanılamaz hale geliyor. Ben bu sorunu oyuncular icin tasarlanan 90 derece çıkışlı kablolar ile cozdum baya uzun suredir sorunsuz Kullaniyor bi göz atmanızı tavsiye ederim. Bu arada arabada baseus marka üzeri dikişli kablo kullanıyorum 1.5 senedir hem hızlı şarj destekliyor hem de kaliteli çıktı baseus un 90 derece kabloları belki biraz pahalı olabilir.

Edit:
Hatta sizin icin bi bakayım dedim 100 liradan 40 liraya düşmüş
kablo





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 20 Ocak 2021; 13:38:15 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: KSKgurkan

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cat_power
C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler, 3 kablo olunca 200₺ yakın para ediyor, Anker Türkiye’ye de yazdım, bakalım gönderebilirim. Ki zaten 1 sene bile olmadı

Baseus kablodan memnunsunuz gibi anlıyorum, genelde MFI sertifikası olmayan kablolarda bir süre sonra çalışmama problemi olduğu için temkinli yaklaşıyordum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 20 Ocak 2021; 17:40:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KSKgurkan
S
3 yıl
Yarbay

Muhtemelen mfi sertifikası olabilir çünkü bu güne kadar hiç uyumlu olmayan aksesuar uyarısı almadım. Siz kendi kablolarınızı yine de gönderin bakalım durum ne gösterecek. Baseus markasından kablo ve şarj aleti olarak gayet memnunum bana bir sorun çıkarmadı bu güne kadar bir de baseus markalı 3-4 çıkışlı kablolar da var size gönderdiğim linkte bi üst kategoriye giderek inceleyebilirsiniz.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: KSKgurkan



Bu mesajda bahsedilenler: @cat_power
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.