Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
A6 Allroad quattro C6 Kamera ve Hoparlör
G
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar kasımdan beri kullandığım aracımın sağ ön yolcu bassında sanki hoparlör yırtılmış gibi ses geliyor bunu yaptırmak ve/veya değiştirmek istiyorum ancak sorun bunu yapan güzel işçiliği olan yer bilmediğim için sizlere sormaya geldim. Kocaeli çevresinde özellikle bu işten anlayan gün içinde söküp takıp halledip teslim edbilecek birileri varsa çok iyi olur
Bir de Geri görüş kamerası normalde takılabiliyor ancak uygun kamera sadece çinden geliyor onlar da devşirme deneyen kullanan varmıdır?
şimdiden teşekkür ederim



E
2 yıl
Yarbay

kocaeli de bu işi yapan kim vardır bilmiyorum. gidip sorup araştırmanız lazım, bu sayfadan bu soruya cevap bulamazsınız. diğer konuya gelirsek, kapı döşemesi sökülüp bakılır, eğer hoparlör konisi yırtılmışsa dediğiniz sesi yapar. aynı hoparlörün sıfırını, ya da sağlam çıkmasını çıkmacılardan bulup alıp taktırabilirisiniz. önerim orjinallikten yana, sonradan takacağınız markalı ürünleri önermiyorum. anfi vs takacaksanız iş değişir, o zaman komple sistem konuşuruz. geri görüş kamerası geneli çin malı zaten. servis ile görüşürseniz belki çok fahiş fiyatlara orjinal malzeme getirebilirler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Ben de kesinlikle orjinalden yanayım. Araçta bose ses sistemi olmasa da amfisi mevcut çıkma bulamadım şimdiye kadar 1 hoparlör olarak. Koninin yırtıldığından hemen hemen emin olsam da kapı döşemesini sökemedik henüz vakit bulup. Orjinal parça almak şu devirde ciddi bir ekonomik güç istiyor ne yazıkki


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ecrasniann
E
2 yıl
Yarbay

bişey değil. çıkma hoparlörü illa audi a6 diye aramanıza gerek yok. tabiki önceliğiniz aynısı olsun. araçtan çıkan hoparlörün çapını ölçün, muhtemelen 16cmdir, tabi kasnaklı olduğu için perçinlenmiş olacak kasaya, bu çapta olan audinin o yıllarda üretilen bir çok modelinin hoparlörü aynıdır, yada benzerdir. o şekilde arama skalnızı genişletip, istanbul ve Ankara'da çıkmacılardan görüşerek bulursunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 31 Mart 2022; 9:39:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Guardianum
G
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Benim de aklıma geldi bir sökelim de ölçüp bakayım. Teşekkür ederim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.