Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
998
Tıklama
2
Öne Çıkarma
4 Kardeşin fatihte İntiharı
T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yıl Olmus 2019 dostlarım gecekleri görmeme gibi adetimiz bize dokunmayan yılanın binlerce yıl yaşaması ve yaşatmamız bizi bu hallere getirdi. Suçluyum bende mahsun degılım hep beraber bu hale geldık uzuldum cok neye yaradı nerelere geldık nekadar yabancılastık var olusumuzun sebebını unuttuk allah rahmet eylesın bu 4 ınsana..



A
4 yıl
Yüzbaşı

Gerçekleri görmeme gibi bir adet değil de, karşıda konuşa bilip doğruya birlikte ulaşabileceğin zekada ve ahlakta bir topluluk olmadığı için içimize atıyoruz.Neyi eleştirsen terörist, vatan haini oluyorsun. Ne desen onunla alakası yok, sizin amacınız başka gibi ezbere cümlelerle karşılaşıyorsun. Yoksa 4 kardeş birbirine nasıl intihar etmekten bahsedip, birlikte bir karar alabilir. İnsanın ne aklı, ne yüreği, ne insanlığı alabiliyor. Nasıl bir haldir ki hiç biri karşı çıkmamış. Kendimi abimle, ablamla, kardeşimle intihar edelim diye konuşurken hayal edemiyorum. Hayal edebilen var ise bir düşünsün bazı insanların durumlarının ne kadar vahim durumda olduğunu. Bazı geri zekalılar düşünsün belki salak salak ekonomi konuları açıp herkesin hali çok iyi, herkes araba bakıyor, avmlerin otoparkları dolu demekten vazgeçer.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 8 Kasım 2019; 5:35:34 >

T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende bunu anlamıyorum kimi savunursanız savunun ama bu ulkenın ekonomısı cok kotu durumdadır bu bır gercektır kesıllıkle ceblerını dolduranlar bunu gormezden gelemezler ben gecen ay 150 tl elektrık odedıgım evıme aynı harcama oranında 202 lıra bu ay geldı sımdı ben kımden neyı hakkımı kımse sorayım nereye gıdeyım ? bunun arastırıp kurcalasam basıma neler gelebılecegı hakkında hıc bılgım yok hatta bu satırları yazarken bıle elestırıye acıkmı degılmı tereddut edıyorum ama ben ALLAHA havale ettim herseyi gun gelecek mazlumun yetımın fakırın hakkını yiyenlerde hesap verecek nedemişlerdi böbürlenme padişahım senden buyuk ALLAH var....



T
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Avmler dolu olabılır tabıkı olmalı olucakta bizler bu azizmillet bu ulkeye mahkum olarak gelmedık yasama hakımız hukukumuz ozurluk hakkımız var cebınde parası olmayanda gezebılır avmyı gırıste ucret almıyorlar nasılsa ama bu kalabalıgı ınsan alıs verıste sanıyor ne olursa olsun 2020 lira asgari ucret 1000 1500 arası kıra olabılen bır anlayısla yasıyoruz ne yassam ıcımde yangın sonmuyor kahroluyorum..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.