Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1066
Tıklama
0
Öne Çıkarma
4.1.2 ses sorunu - yardım talebi
P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba ,

4.1.2 test sürümünü 4.0.1 sürümünün üzerine wipe data/factory reset yaptıktan sonra yükledim. wipe cache yapmadim. yüklemeden sonra çok güzel çalıştı. herşey normal fakat tek problem aramalarda sesim karşıya ulaşmıyor. tüm ayarlara baktım normal görünüyor. tekrar wipe yaptım ve açtim, sorun devam ediyor.

Burada beni yönlendirebilecek tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.



F
11 yıl
Yarbay

Galaxy S2 mi Note mu kullanıyorsunuz? Bu arada wipe işlemi cihazdan cihaza değişmediği için imzamdaki Ana konuyu inceleyebilirsiniz. İlk sayfasında resimli olarak nasıl yapılacağı var Veya basitçe fabrika ayarlarına dönebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba,
galaxy s3 kullanıyorum. her iki wipe i da yaptim. fakat problem devam ediyor. kulaklığı da denedim ses iletimi için. onun da çalışmadığını farkettim.
sammobile'dan bir kişi daha aynı problemle karşılaşmış. telefonu ithalatçı garantili almiştim. anabant sürümü cezayire ait. bu yüzden sorunu yaşıyor olabilir miyim?



F
11 yıl
Yarbay

tum sesleri.kapatmis olabilirsiniz.Widgetlerdan tum sesleri kapat widgetini ekrana alip bi bakin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

baktım. sorun bundan değil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.