Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
774
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2006 Hyundai Atos Aracımda Motor Arıza Lambası Yanıyor
H
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhabalar hayırlı akşamlar dilerim, başlıkta da belirttiğim gibi 2006 model Atos Prime aracımda motor arıza lambası yanıyor. 9 - 10 tane ustaya gittim ve hiçbiri aracın motorunda herhangi bir problem olmadığını söylediler ışığın neyden yandığı bir türlü çözülemedi. Bilgisayara bağlandığında herhangi bir arıza da gözükmedi, ışığı bilgisayardan iptal ettik fakat 1 hafta sonra yeniden yanmaya başladı. Araçta tüp bulunmamakta benzinli otomatik bir araç, araba bağırmaya başladığında ışık yanıp sönüyor, bazen hiç yanmıyor. Soketlerde temazsızlık olabilir dedi bir tanıdığım, sizce neyden kaynaklanıyordur motor işinden anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyntly -- 5 Ocak 2021; 22:2:36 >

E
3 yıl
Yarbay

Aracın eski hızında, ivmelenmesinde, ani hızlanmalarında zayıflama var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
3 yıl
Er

Merhaba,aracım Atos prime 1.1. 2007 model.Benim aracımın motor arıza lambası yanıyor.Üç usta makinada arıza tespit edemedi.bir ustanın makinası kanister valfi arızası tespit etti.Ancak parçayı bulamıyorum.sizin arızada muhtemelen odur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam kusura bakmayın burayı fazla aktif kullanmıyordum yorumunuzu yeni gördüm, ani hızlanmalarında veya dediğiniz gibi motor arıza lambası yanmıyorkenki halinden hiçbir farkı yok aynı ivmelenme aynı şekilde devam ediyor ve ışık halen daha aktif olarak yanmakta Müşürde bir temassızlık olduğu söylendi gittiği yere kadar gitsin dediler önemsiz bir şeymiş sanırım. Satmadan önce değiştirip satacağız artık :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyntly -- 7 Şubat 2022; 23:15:16 >


Bu mesajda bahsedilenler: @erAn_
H
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar hocam, bugüne kadar yaklaşık olarak 7 kere bilgisayara bağlandı farklı farklı bilgisayarlar fakat hiçbirinde bir problem gözükmedi konuda da belirttiğim gibi iptal ediyoruz bilgisayardan ama maksimum 1 hafta sonra tekrar yanmaya başlıyor ışık. 1 senedir bu şekilde devam ediyor artık önemsemiyoruz araçta önceki haline oranla değişen hiçbir şey yok çünkü Yine de söylemiş olduğunuz parçaya sanayiye girdiğim zaman baktıracağım, teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @7741
E
2 yıl
Yarbay

Ben oksijen sensöründen olabileceğini düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @hsyntly
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.