Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
638
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2. El bölümünde konum haksız yere siliniyor sürekli bakar mısınız?
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar konuyu aşağıya aynen kopyala yapıştır yapıyorum. Silinme sebebi kopya oyun satışıymış bi bakın bu konunun neresinde kopya oyun satışı. Birde acaba yetkili olarak kiminle konuşabilirim bu konuda ben?


Arkadaşlar elimde xbox 360 arcade model konsol bulunmaktadır. Cihazı 2 sene önce aldığımdan beri sorunsuz kullanmaktayım ancak birazdanps3 oyunlarını merak ettiğim için bunu satıp yada ps3 ile takaslayıp ps3 sahini olmak istiyorum. Satış sebebim budur.

Verilecekler:
Xbox 360 arcade model konsol
Xbox 360 güç kablosu adaptör ve türkiye için priz değiştirici
2 adet orjinal kablosuz gamepad ( birini sonradan ben aldım)
1 adet hdmi kablosu
1 adet normal eski televizyona bağlamak için orjinal microsoft kablo
1 adet pc monitörüne bağlamak için orjinal microsoft kablo ( kendim sonradan aldım)
1 adet orjinal forza motorsport oyun
1 adet orjinal l.a noire oyun (fotolarda yok diğer evde çünkü)
1 adet 16 gb 1 adet 32 gb flash disk ve orjinal microsoft memory card 256 mb.

Arkadaşlar bunların dışında cihaz fwli olduğu için bu cihaza çıkmış tüm oyunları sorunsuz oynadım ve elimde tüm popüler oyunlar yine mevcut. Onlarıda benim işime yaramaz diyerek alan arkadaşa HEDİYE edeceğim. Oyunların hangileri olduğunu ve çeşitli soruları pmden sorabilirsiniz. 60 kadar oyun olduğunu belirteyim ancak elimde bir fikir olsun. Yani bu cihazı alan arkadaş bir daha bu alete nerden nasıl oyun edinirim derdinden kurtulur zaten elinin altında haddinden fazla oyun olacaktır.

FİYAT OLARAK 550 lira pazarlık yapmak istemiyorum. İlle pazarlık yapacaksanız fiyat 600 pazarlıkla size 550 olur diyeyim



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.